LG залага на сигурно с G6
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
Както обикновено lg се оакаха отново
Re: LG залага на сигурно с G6
Нищо ново само камерата е добра останалото е стара работа с нови плочки!:D
Re: Re: LG залага на сигурно с G6
Koe и е доброто на камерата??? Сензор който е наличен в leeco cool 1 за 160 долара...
Поредният хубав телефон от LG, който няма да се продава много просто щото няма да има пари за як маркетинг. Не съм сигурен дали трябва да ми пука.
Снимките които прави G6 не са по зле от G4 и G5, айде по-полека. Сензора не е единственото което прави камерата, разгледайте повече ревюта на новия им флагман и ще го разберете. Да, наистина можеше да му бутнат нещо по-качествено, но не мисля че е причина за отказ при покупка. Все нещо трябваше да има което да ни разочарова :D
Re: Re: LG залага на сигурно с G6
В моя случай е категорична причина да не го купя.
Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
При наличието на сензори като IMX362, IMX378, IMX386, IMX398, те се спряха на нискобюджетния IMX258. Е това е пародия. Знаете ли кой друг телефон използва абсолютно същата конфигурация - двойна камера с IMX258 - Xiaomi Mi5S Plus. Разочарованието е голямо.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
Въпрос на предпочитания, мен въобще не ме вълнуват камерите...
Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
Камерата не прави телефона, но когато хвърлиш 750-800 долара за телефон и се води, че е флагмана на компанията, в такъв случай НЯМА място за компромис.
Всички се оплакват от високите цени на Ейпъл ама всички знаят, че всяка година техните модели са в Топ3 за най-добри камери при смартфоните и потребителите са повече от доволни.
Всички се оплакват от високите цени на Ейпъл ама всички знаят, че всяка година техните модели са в Топ3 за най-добри камери при смартфоните и потребителите са повече от доволни.
Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
Аз пък искам флагман без камера. :)