Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
Аз казах пък ти изразявай каквото си искаш.
Въпросът е че в много от случаите вие не го изразявате ами...
Между другото много от "разочарованите" защо не си признаете че очаквахте някакъв вид флагман а не бюджетно телефонче... :|
Въпросът е че в много от случаите вие не го изразявате ами...
Между другото много от "разочарованите" защо не си признаете че очаквахте някакъв вид флагман а не бюджетно телефонче... :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
Бих искал да има поне 1 ГБ РАМ андроид задна камера по 13 пиксела и предна 5 пиксела и да изглеща по същия начин и на същата цена
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
Много Келеши които очакват симпатично ,бюджетно телефонче да им забърка и Мартини!Тъпотията е безгранична.
Re: Re: Re: Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
Че кой говори за купуване? На мен тая глупост изобщо не ми трябва.
Просто ме дразни целият този хайп около нещо, което само се казва 3310, но изобщо не е. И знаеш ли защо не е? Защото за разлика от оригиналния 3310 не отговаря на ничия потребност, не за запълва никаква ниша - такава просто вече не съществува. Има и доста добри и достъпни конкурентни модели. Това с новия 3310 е чист носталгия-базиран маркетинг и поради това, според мен, пълна глупост и загуба на ресурс.
Колкото до останалото, май ме бъркаш с някого другиго.
Просто ме дразни целият този хайп около нещо, което само се казва 3310, но изобщо не е. И знаеш ли защо не е? Защото за разлика от оригиналния 3310 не отговаря на ничия потребност, не за запълва никаква ниша - такава просто вече не съществува. Има и доста добри и достъпни конкурентни модели. Това с новия 3310 е чист носталгия-базиран маркетинг и поради това, според мен, пълна глупост и загуба на ресурс.
Колкото до останалото, май ме бъркаш с някого другиго.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
[Quote]не отговаря на ничия потребност[/Quote]
Аз като казвам че по далеч от собствения си нос(дисплей) не виждате...
Аз като казвам че по далеч от собствения си нос(дисплей) не виждате...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
И на мен ми харесва телефона. Хубаво е, че са се опитали да го разчупят малко, все пак сме 2017 г. Иначе телефонът е идеален за служебен, все пак има много хора, които говорят твърде много и смартфонът не им върши работа.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
Taka e. Когато преди 10ина години говорих по 200-250 мин. дневно скапвах моята Nokia 7250i, но държеше до 8-9 вечерта и малко преди да умре пусках тока да направи чертичката, докато капна 50гр. уиски ;):D
Приятелю, точно с очакванията, които си описал, вече бягаш далеч от 3310!
Моето мнение е, че от към дизайн отпред е добре. Камерата отзад не е нужна. Не са нужни браузери и тем подобни глупости, максимум едно радио (което да работи без слушалки) и хубав говорител. Телефончето като цяло има ниша, но са го натрупали и се бяга от самата идея за модела!
Моето мнение е, че от към дизайн отпред е добре. Камерата отзад не е нужна. Не са нужни браузери и тем подобни глупости, максимум едно радио (което да работи без слушалки) и хубав говорител. Телефончето като цяло има ниша, но са го натрупали и се бяга от самата идея за модела!
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
Мисля да си закупя едничка ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новата Nokia 3310 - по-лека, по-свежа, с цветен дисплей и с камера
[Quote]Не са нужни браузери и тем подобни глупости, максимум едно радио (което да работи без слушалки) и хубав говорител.[/Quote]
Напротив, телефончето е направено за третия свят, щото и там са полудели за интернет и камери на телефоните.
Ако бяха пуснали нещо близко до оригинала,то щеше да се продава само в Западния свят.От носталгия основно.
Напротив, телефончето е направено за третия свят, щото и там са полудели за интернет и камери на телефоните.
Ако бяха пуснали нещо близко до оригинала,то щеше да се продава само в Западния свят.От носталгия основно.