WSJ: Apple ще смени Lightning порта с USB-C при новите модели iPhone
WSJ: Apple ще смени Lightning порта с USB-C при новите модели iPhone
Еми дано го направят, голяма глупост е да ползват по-различно зарядно от целия светя.
Re: WSJ: Apple ще смени Lightning порта с USB-C при новите модели iPhone
Ако си в тяхната екоситестама не е толкога глупост. На мен не ми правеше впечатление още по-малко да е било проблем, когато ползвах iPhone. Но и USB-C няма да е лошо. А и както се чува, ще имат безжично зареждане, повечето предполагам него ще ползват така или иначе. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: WSJ: Apple ще смени Lightning порта с USB-C при новите модели iPhone
Няма значение в коя екосистема си, все е глупост. Като едно време дето имаше зарядно за Сони Ериксон, зарядно за Сименс, зарядно Нокия ... пък и всяко с няколко разновидности.
Създаването на общ стандарт беше супер, сега независимо дали съм в офиса, у приятел, в заведение... навсякъде някой има micro USB и мога да се заредя ако се налага. След година ще е така с Type C. И ще е по-яко и Епъл да преминат на него.
Създаването на общ стандарт беше супер, сега независимо дали съм в офиса, у приятел, в заведение... навсякъде някой има micro USB и мога да се заредя ако се налага. След година ще е така с Type C. И ще е по-яко и Епъл да преминат на него.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: WSJ: Apple ще смени Lightning порта с USB-C при новите модели iPhone
[Quote]Като едно време дето имаше зарядно за Сони Ериксон, зарядно за Сименс, зарядно Нокия ... пък и всяко с няколко разновидности. [/Quote]
Не бъркайте порта със зарядното. Зарядното на айфона става и за други телефони. Както и другите зарядни стават за айфона, стига да не е за бързо зареждане.
Не бъркайте порта със зарядното. Зарядното на айфона става и за други телефони. Както и другите зарядни стават за айфона, стига да не е за бързо зареждане.
Re: Re: Re: Re: WSJ: Apple ще смени Lightning порта с USB-C при новите модели iPhone
Добре порт, пак като нямаш кабел с правилния порт, нищо не правиш.
А всички докинг станции и уредби дето са пригодени за тях,ще бъде глупаво според мен
Re: Re: WSJ: Apple ще смени Lightning порта с USB-C при новите модели iPhone
А, Епъл на драго сърце ще продаде на всички нови аксесоари :) Краткосрочно може да има кофти елемент, но дългосрочно би било добре.
Въпреки че като миналата година пуснаха слушалки с lightning порт, би било странно сега да махнат порта.
Въпреки че като миналата година пуснаха слушалки с lightning порт, би било странно сега да махнат порта.
Мислете малко и за другите им продукти. Новият МБ има само USB. Предполага се, че бавно ще си прехвърлят всичките им продукти само на USB-C. Ако е вярно, за първи път нещо смислено от тях.