Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Ебахти, вече все едно не купуваш телефон ами кола... С тоя тем скоро приказката "бъбрек за телефон" ще стане реалност!
Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Аз толкова пари за телевизор няма да дам.
Е 799 евро са 1560лв, цена на която не един или два телефона излизат. Не знам защо се впечатлявате конкретно в този случай.
На улицата някой се блъсне в теб и се надяваш да ти е счупен крака, а не телефона. :D :D Винаги съм смятал цените на самсунг за прекалено високи и неоправдани.
Колата ми струва толкова! Не, че не съм давал неколкократно такива пари за GSM или смартфон, но смятам да променя това! На нашия малък пазар, колко ли S8-ци ще продадат, 5-10 000, едва ли ще са повече, особено на първоначалната цена?
То и колко апарата ще има в наличност в първите дни? Като си купувах Z ултра-та на Сони, преди 4 години, във втория ден след появата му при Виваком и в столицата имаше само две налични бройки...за цяла София, в мола на Опълченска единият, който взех аз и в още един мол, още една бройка! Навремето пък като си взимах 8910i на Нокия, от Германос, имаше един-единствен наличен брой в цяла София! Явно и операторите са далновидни и не смеят да се изхвърлят много с наличности, особено на първоначалната сериозна цена! Z-ултра-та беше 1300 лв. при появата си, а 8910i беше над 1600 лв. при появата си! А тогава 1650 лв. бяха наистина много повече пари като стойност, отколкото сегашните 1650 лв.!
[Quote]Ебахти, вече все едно не купуваш телефон ами кола... С тоя тем скоро приказката "бъбрек за телефон" ще стане реалност![/Quote]
Че то и сега тази приказка си е реалност.Цените ще растат докато има търсене. Спрямо нашите доходи, подобни стартови цени изглеждат много високи, но за доста хора в белите държави,тези цени не са нещо особено.
Лично аз не виждам смисъл за себе си да давам повече от 550-600 лв. за телефон.
Че то и сега тази приказка си е реалност.Цените ще растат докато има търсене. Спрямо нашите доходи, подобни стартови цени изглеждат много високи, но за доста хора в белите държави,тези цени не са нещо особено.
Лично аз не виждам смисъл за себе си да давам повече от 550-600 лв. за телефон.
Re: Re: Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро
Птимерно в момета на свободна продажаба най-евтиния iphone 7(малкия модел с най-малкия капацитете) е 1500лв. А в същия момент гледам, че има бая хора с айфони...
Така че явно има пазар за машинки на подобна цена.
Така че явно има пазар за машинки на подобна цена.
Аз смятам че дизайна на телефона би бил много по-добър, а и малко по-удобен, ако от долната страна я нямаше рамката, тъкмо нямаше да е толкова дълъг. Тъй като с това съотношение 18:9 телефона е много дълъг- пример LG G6. Шом китайците със Xiaomi mi MIX, са можели да го направят значи може- просто тяхната имплементация е наобратно- никаква рамка от горе.
Всяка жаба трябва да си знае гьола...
То и аз харесвам последните модели автомобили на Porsche но, но не мога да си ги позволя.
Идеална е цената на телефона. Ще си го купя веднага щом се появи.
То, ако няма пари за един телефон, защо изобщо живее човек в днешно време. :D
То и аз харесвам последните модели автомобили на Porsche но, но не мога да си ги позволя.
Идеална е цената на телефона. Ще си го купя веднага щом се появи.
То, ако няма пари за един телефон, защо изобщо живее човек в днешно време. :D