Samsung е доставила с 50% по-малко смартфони в Китай за тримесечието

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Re: Re: Re: Samsung е доставила с 50% по-малко смартфони в Китай за тримесечието

Мнение от LegolasElf » 10 май 2017, 23:43

Мисленето ти е, все едно си дошъл от някоя бананова република, всичко се изчерпва с това, да напълниш тумбака с манджа. Всичко друго е маловажно и на втори план.
Аз изобщо се съмнявам да имаш някаква вещ на топ-ниво.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung е доставила с 50% по-малко смартфони в Китай за тримесечието

Мнение от buttman » 11 май 2017, 08:08

[Quote]Мисленето ти е, все едно си дошъл от някоя бананова република, всичко се изчерпва с това, да напълниш тумбака с манджа.[/Quote]
Както винаги, общи приказки. Къде са фактите, напр. за 90 % ?
Манджи, тумбаци.. типично за простак, който
бе наредил ланци и гривни на жената върху лаптоп. И им постнал снимка тук да покаже стандарт.Селянията ти е вродена, няма как да я скриеш.
Все пак, аргументирай се с факти и данни защо Самсунг не се интересуват от пазара в Китай.
Относно RAM. Huawei ползват модули на SK Hynix.
S8 можеше да бъде и с по-добра памет.
SK Hynix unveils World’s First Highest Density DRAM module – could be found on Samsung’s Galaxy S8.8GB RAM is the highest density in the LPDDR4X Standard from SK Hynix and will boast much better efficiency compared to LPDDR4 DRAM chips

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Re: Re: Re: Re: Samsung е доставила с 50% по-малко смартфони в Китай за тримесечието

Мнение от ........ » 11 май 2017, 09:53

Даааа, гарантирано 1, 2 и 3 са лъжа и измама- ти телефон в брой и със свои пари НЕ си купувал досега... Да е жива и здрава мама ти, че тя като умре ти до 6 месеца ще пукнеш от глад...
Да ти го обясня, че да схване и глупак:
С7 беше с около 140-150% по-скъп от китайчето и гарантирано работи поне 2 пъти по-добре от китайчето и снима поне 17 пъти по-добре- значи остават около 200лв. горница заради името което си беше разумно миналата година. И не ми обяснявай как не ти пука за камерата- и аз не се убивам да снимам, но още 5-ят страхотно изглеждащ видео клип с децата ми е оправдал високата цена на телефона.
Същото е да си купиш MINI JCW с 200++ коня вместо обикновено дизелово MINI- уж вършат едно и също, но го вършат по много различен начин.

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung е доставила с 50% по-малко смартфони в Китай за тримесечието

Мнение от LegolasElf » 11 май 2017, 11:10

[Quote]Както винаги, общи приказки. Къде са фактите, напр. за 90 % ?
Манджи, тумбаци.. типично за простак, който
бе наредил ланци и гривни на жената върху лаптоп. И им постнал снимка тук да покаже стандарт.Селянията ти е вродена, няма как да я скриеш.[/Quote]

Ха-ха, остаряваш, преди пускаше отделни теми :D
Направи си контролен ореглед при кардиолог, притеснявам се за теб (yes)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung е доставила с 50% по-малко смартфони в Китай за тримесечието

Мнение от velnsl » 11 май 2017, 17:51

Леголас, такъв съм си. Не мисля дали е правилно или не. Не държа да съм най-правия, но си мисля че обществото стана прекалено консуматорско.

[Quote]Даааа, гарантирано 1, 2 и 3 са лъжа и измама- ти телефон в брой и със свои пари НЕ си купувал досега... Да е жива и здрава мама ти, че тя като умре ти до 6 месеца ще пукнеш от глад...[/Quote]

Като гледам как пишеш със сигурен, че най-малко възпитанието ми е по-добро от теб. Изобщо ми е чудно как се е намерила овца да ти роди деца. А и си представям децатата ти що за изродчета са или поне ще станат такива. Ако ти си им пример в живота.

Просто не мисля, че целият живот се върти около един лъскав телефон, автомобил или скъпи дрехи. Има и доста по-стойностни неща в живота - семейство, дом, някакво хоби. Телефоните не са ми хоби. За това и не смятам, че такива цените за такива флагмани с такова набедено качество са силно завишени.
Не искам да парадирам с имущество, нито с доходи, нито да се обяснявам на разни форумни кавали къде какво имам. В това отношение съм в топа на форума. Естествено винаги може да има и повееч от мен, но ти определено не си. В хора с нормални доходи няма такава злоба. За мен има далеч по-различни ценности. Не съм като масово хората да гледат за изкрънкат от съседа 10лв. и да го играят тарикати(селски). И за 20лв продават приятел.
Поинтересувай се за собственика на икея що за човек е. Аз съм много далеч, далеч и от него естествено, но поне малко ще придобиеш бегла представа за манталитет на богатите(какъвто аз не съм).

Отговори