Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Не знам дали Булсат ти плащат за тоя PR, но ако не - крайно време е да те назначат на граждански договор..
Докато наместят всичко както трябва, хората вече ще са се насочили към други технологии - iptv, 5g и т.н. Не знам дали са заложили всичко на тоя прословут сателит, но ако му се случи нещо, какво ще правят?
Те един Fusion колко години го влачат и все още не могат да го нагласят..
Докато наместят всичко както трябва, хората вече ще са се насочили към други технологии - iptv, 5g и т.н. Не знам дали са заложили всичко на тоя прословут сателит, но ако му се случи нещо, какво ще правят?
Те един Fusion колко години го влачат и все още не могат да го нагласят..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Здрвейте,
Според мен забавиха толкова сателита, не заради някакви си забавяния и т.н. ами щото сега с тая ракета "2ра ръка" ще е по-евтино изтрелването. Дано всичко мине спокойно и безпроблемно. Относно IPTV-то им, то според мен е създадено за всичките онези клиенти, които няма да могат да въртят 40 градуса на запад и те ще трябва да минат на IPTV (евентуално). Аз лично вкъщи ползвам вече техния интернет (PowerNet беше купен от тях) и телевизия. Плащам си 100мбита и 4те ми телевизиора не ми се случвало да забива картина (понякога звука една идея избегва, но се оправя бързо). Понякога, когато майка ми е нетърпелива да не си изпусне някой от сериалчетата и го "наспами" копчето устройството се шашка, но ако изключим това близо година не съм имал никакви проблеми. До един момент държах 2 сателитни и 2 IPTV, за стаите с западно изложение, ама сега вече всичко си минах на IPTV. Гадно е като панде нета, ама ако е оптика и това ще намалее.
Според мен забавиха толкова сателита, не заради някакви си забавяния и т.н. ами щото сега с тая ракета "2ра ръка" ще е по-евтино изтрелването. Дано всичко мине спокойно и безпроблемно. Относно IPTV-то им, то според мен е създадено за всичките онези клиенти, които няма да могат да въртят 40 градуса на запад и те ще трябва да минат на IPTV (евентуално). Аз лично вкъщи ползвам вече техния интернет (PowerNet беше купен от тях) и телевизия. Плащам си 100мбита и 4те ми телевизиора не ми се случвало да забива картина (понякога звука една идея избегва, но се оправя бързо). Понякога, когато майка ми е нетърпелива да не си изпусне някой от сериалчетата и го "наспами" копчето устройството се шашка, но ако изключим това близо година не съм имал никакви проблеми. До един момент държах 2 сателитни и 2 IPTV, за стаите с западно изложение, ама сега вече всичко си минах на IPTV. Гадно е като панде нета, ама ако е оптика и това ще намалее.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Взех карта не мога да получа номер.При регистрацията ми иска номер на приемник,инсталирах и приложението но от там не мога да се регистрирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
По принцип при Булсат номер на приемник е номер на договора - или поне при мобилния нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Пробвах- не става с номер на договора нито с номер на сим картата.Явно утре ще се ходи в офиса им.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Звънни им, кажи им, че искаш да се регистрираш, а не ползваш телевизия и нямаш номер на приемник, и ще ти продиктуват номер, който да използваш. На един от адресите ползвам само оптика и така регистрирах профила.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Обадих се,казаха ми че номер за Voip услуга мога да получа от техен офис.Явно служителката в офиса им не е била в час.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
А има ли вариант само с карта за данни да ми дадат код за тв приложението?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Не знам трябва да се пита.Това с телефонията е безплатна промоция за 3 месеца, и после заявяваш дали минаваш на договор или се отказваш.