Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

totom
Регистриран: 14 дек 2008, 20:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от totom » 19 май 2017, 10:37

Активирах картата като от офиса ми дадоха потребителско име.,парола и номер.Три месеца безплатен тестов период с 1000 минути и ако реша да продължа 3 лв. на месец.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от tzincbg » 19 май 2017, 11:10

Чакай 1000 мин. към всички за 3лв на месец? Стига бе - това никъде не го пише?!
Плюс това - те трябва да ги плащат по 1ст. на мин. на операторите. Сметката не излиза.

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от kapron » 19 май 2017, 13:32

е сигурно е еднократен от бонус от 1000 мин. за 3 месеца и след това избираш план който е 3 лв,. но едва ли са 1000 мин. и така да е пак е щедро :)

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от labaling » 19 май 2017, 17:56

Еее супер, а някакви безплатни мегабайти към това дадоха ли ти? А СМС-и? През приложението пращат и получават ли се реални смс-и към другите оператори - при Макс бе невъзможно? Утре и аз взимам - където е безплатното - там съм :D

labaling

Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от labaling » 19 май 2017, 18:05

И така да е на харизан кон зъбите не се гледат ;) Някакви мегабайтчета има ли... и дали наистина са толкова или неограничени - но да не ставаме нахални :D

labaling

Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от labaling » 19 май 2017, 18:33

P.S. Питах на телефоните за поддържка в София и Стара Загора - не знаят точните параметри на офертата. Но потвърдиха, че има безплатна такава за три месеца. Подробности щели да им бъдат предоставени по-късно тази седмица ;)

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от Мilen » 21 май 2017, 00:54

Колега, възползва ли се вече от безплатната оферта? Трябва ли да се ходи в офис или може и по телефона да ти дадат потребителско име и парола? На кои телефони им звъниш?

labaling

Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май

Мнение от labaling » 21 май 2017, 03:15

По телефона в никакъв случай не може - трябва в офис. Обезателно ще се възползвам от офертата най-скоро и ще пиша подробности, ако някой не ме изпревари :) Както четох в другата тема - https://offnews.bg/news/Ikonomika_59/Bulsatkom-zamrazi-proekta-si-za-chetvarti-mobilen-operator_656046.html явно Булсатком за дълго ще оставят "децата" (визирам нас :D) да си играят за по 9 лева - 300 GB с мрежата им :) Дори на тях не им е удобно да искат пари за телефонната услуга при това покритие. Та сега и разговорите пускат не за малко пари, ами направо безплатно. Енигма е тогава защо стартираха Bulsatcom Voice - или пък изявлението пред Offnews е за заблуда на противника ;)

Във всеки случай реших, като разкарам Близу, вместо да давам 50 лева на Виваком, да си ползвам 300-те GB от Булсат. За момент бях забравил, че 20-те GB всъщност са 300 ;) Пък ще взема още една карта, да имам, в случай, че 300 не ми стигнат, да мога по всяко време да активирам още 300. 600 GB дори за домакинство, а не за смартфон, ми се струват достатъчно :)

Вярвам, че към безплатния тримесечен абонамент за тел. дават и интернет трафик, който на хартия ще е примерно 1000 MB, но на практика - 300 GB. Та платената карта по 9 лева ще отиде за "бекъп" и ми е любопитно да пробвам какво ли раздават за без пари, то не че е станала опашка ;)

Иначе звъня на 042 937 200 - тук са най-информирани, както и най-бързо проблеми решават чрез имейл [email protected] - който означава Stara Zagora Customer Care ;) Също звъня на 02 411 9000, където обаче най-често питат в Стара Загора :D

Отговори