Nintendo SNES Classic идва през септември с 21 любими игри
Nintendo SNES Classic идва през септември с 21 любими игри
От Нинтендо са откачили .. Никой няма да купи конзолата с тия мнооооого остарели игри . Дори и най малките вече играят най новите игри и тези няма да ги докоснат дори да ги пробват ... . В тази сфера няма как да съживяваш нещо отдавна отминало .Не очаквах точно от Нинтендо такова невежство.
Re: Nintendo SNES Classic идва през септември с 21 любими игри
Бъркаш. Даже за предишната ретро конзола, която пуснаха, заявките бяха много повече от производствените възможности. И тази, макар че ти се струва невероятно,ще бъде изкупена като топъл хляб :)
А на бас че няма . Къкво пишат и къква е реалността са две различни неща . Никой няма да седне да си губи времето да играе тези много остарели игри , най вече заради предвидимите противници и малък брой на кадрите, и въобще не са интерес за днешния геймър без значение възрастта . Това е само загуба на време къквато той няма . Това не е Нео Гео която е с много по висок изкуствен интелект и графика и повече кадри и има актуални заглавия и до сега а е от същата епоха . Аз иначе им благодаря на Нинтендо защото с техните игри натрупах първите си 100 бона .Първият клуб в страната беше мой.
Re: Re: Nintendo SNES Classic идва през септември с 21 любими игри
Игрите са осъвременени и ти е ясно, че няма да бъдат с качеството от преди години. За всеки влак си има пътници, но няма нужда повече да спорим. Приятен ден (beer)
Според мен хората, които ще си я купят няма да играят на нея. Най-много да пробват дали работи :). И аз мисля, че няма да се купува много, или по-скоро ще има някакъв интерес в началото и толкоз.
С жената още играем на battle city.
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 09:14
[B][i]Дали ще се продава и в България,по запознатите какво ще кажат? ...и ако да къде?[/i][/B]
То си има такива конзоли с емулатор на snes по $15-20 в Aliexpress.