Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
На амфети ли си? Честно? Имам предвид, че се друсаш с нещо много сериозно, но не знам какво е, затова питам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
Айде да идва Септември, че китайци и корейци са в застои.
"Двойна камера, като при iphone" не продава вече...
"Двойна камера, като при iphone" не продава вече...
-
- Регистриран: 13 юни 2017, 17:03
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
[Quote]Двойна камера, като при iphone" не продава вече...[/Quote]
Не си го заучил добре. Достоен последовател на Тим Кук. А истината е : Епъл сложи в айфон двойна камера, като в старите флагмани на htc.
Новия айфон ще има файл-мениджър, работещо nfc и bluetooth.
Айфона е много сигурен телефон : никому неизвестни израелски програмисти го отключват за по-малко от 20 сек. И случайно "някой" открадна софтуера.
Не си го заучил добре. Достоен последовател на Тим Кук. А истината е : Епъл сложи в айфон двойна камера, като в старите флагмани на htc.
Новия айфон ще има файл-мениджър, работещо nfc и bluetooth.
Айфона е много сигурен телефон : никому неизвестни израелски програмисти го отключват за по-малко от 20 сек. И случайно "някой" открадна софтуера.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
Само дето при едните работи, а при другите.. не точно.
Забрави да споменеш дежурните меню на БГ и смяната на мелодия.
Не ми се спори, букни си темата и ела да я препрочетеш в края на годинита да видиш какви екстри ще бълват китайци и корейци.
Забрави да споменеш дежурните меню на БГ и смяната на мелодия.
Не ми се спори, букни си темата и ела да я препрочетеш в края на годинита да видиш какви екстри ще бълват китайци и корейци.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
[Quote]Само дето при едните работи, а при другите.. не точно.[/Quote]
Чудесно работи, снима най-зле от всички флагмани.
Единственото нещо, което Епъл е допринесла в цялата си история е общия дизайн : сензорна плочка.
Всичко друго е заграбено от всевъзможни места.
А последните 5 години са по-крадливи и от циганско гето.
И сега само ще крадат. И пак няма да настигнат останалите.
Чудесно работи, снима най-зле от всички флагмани.
Единственото нещо, което Епъл е допринесла в цялата си история е общия дизайн : сензорна плочка.
Всичко друго е заграбено от всевъзможни места.
А последните 5 години са по-крадливи и от циганско гето.
И сега само ще крадат. И пак няма да настигнат останалите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
[Quote]Единственото нещо, което Епъл е допринесла в цялата си история е общия дизайн : сензорна плочка.[/Quote]
Глупости ! Apple и iPhone промениха революционно света на мобилните телефони, промениха и бизнес модела. iPhone e първият телефон,с който сърфирането в интернет и слушането на музика е удобно, приятно и полезно. Достъпен и удобен магазин за приложения, бум на мобилните игри, мултитъч, зуум, акселерометър, жироскоп, компас, превъзходна софтуерна клавиатура...
И не ми казвай, че някой още преди много години е имал подобни екстри. Apple въведоха и направиха тези и много други екстри еталон в мобилните телефони.
Глупости ! Apple и iPhone промениха революционно света на мобилните телефони, промениха и бизнес модела. iPhone e първият телефон,с който сърфирането в интернет и слушането на музика е удобно, приятно и полезно. Достъпен и удобен магазин за приложения, бум на мобилните игри, мултитъч, зуум, акселерометър, жироскоп, компас, превъзходна софтуерна клавиатура...
И не ми казвай, че някой още преди много години е имал подобни екстри. Apple въведоха и направиха тези и много други екстри еталон в мобилните телефони.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
Хахаха, смях в залата. Направили били, измислили били. Айде извадете си главите от пясъка и прогледнете най-сетне. Най-великото изобретение на епъл е доенето на овце.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
М'даааа, познатото мнение. До болка познато дори .Почти толкова познато, колкото клипчето с първата версия на Android. Наистина iOS не изигра важна роля в задаването на посока за Google-ската ОС. (yes)
А на този с краденето няма какво да се отговоря. Аз му отговорих, той си преписа мнението. Звучи ми като смислен диалог.
А на този с краденето няма какво да се отговоря. Аз му отговорих, той си преписа мнението. Звучи ми като смислен диалог.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
[Quote]Хахаха, смях в залата. Направили били, измислили били. Айде извадете си главите от пясъка и прогледнете най-сетне. Най-великото изобретение на епъл е доенето на овце.[/Quote]
Точно така е. Революционно е, когато създадеш нещо, което е в полза на хората. А то какво? Съсипаха този бизнес за да може да строят кампуси и да осигурят над 300 милиона долара заплата на един Розов Педал.
Изчезнаха марки като Нокиа, Сименс, Ериксон само защото тези боклуци са като Черна дупка, която засмуква всичко.
Точно така е. Революционно е, когато създадеш нещо, което е в полза на хората. А то какво? Съсипаха този бизнес за да може да строят кампуси и да осигурят над 300 милиона долара заплата на един Розов Педал.
Изчезнаха марки като Нокиа, Сименс, Ериксон само защото тези боклуци са като Черна дупка, която засмуква всичко.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Недостиг на памет чипове за новите модели iPhone
Не Apple, а Google "съсипа" Нокиа.