Huawei стопява преднината на Apple през второто тримесечие
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei стопява преднината на Apple през второто тримесечие
Да 550лв дадох и не съжалявам. Тези модели които изброи не са лоши, но не не са по-добри от Нокията. Те са с китайските процесори, които всички знаем че са едно ниво под Snapdragona. Освен това как е покритието на Р10 извън градовете. хваща ли 3г? Май не. Преди 1 седмица взех нокията. Бях с Redmi 3s. Много добър телефон но покритието на 3г извън градовете е зле. Затова го смених. И ако търсиш много изгодно телефон по-добро от XIAOMI няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei стопява преднината на Apple през второто тримесечие
NIkolay Nuk
Кажи си мнението за Nokia 6.
Мисля да си взема по малката версия 3/32
И искам да науча повече за нея от хора които я ползват реално а не от такива които четат в други сайтове какво пишело.
Може да го напишеш в темата за телефона(ако имаш желание)
Кажи си мнението за Nokia 6.
Мисля да си взема по малката версия 3/32
И искам да науча повече за нея от хора които я ползват реално а не от такива които четат в други сайтове какво пишело.
Може да го напишеш в темата за телефона(ако имаш желание)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei стопява преднината на Apple през второто тримесечие
Redmi 3S е достатъчно да има две сим карти сложени. Дори едната да е спряна като услуга ще имаш покритие на втората. Известен проблем заради който Редми 3 бързо беше заменено от Редми 4 където проблема не се наблюдава. Поне моя телефон си има 3G в момента в една забито селце.
Ти дрогиран ли си или си идиот? Изброените модели + още поне 20 други модела са не просто по-добри, а на 7 светлинни години пред умрялата ти Нокия. Дори и недоразуменията на Сони и ЛГ са в пъти по-добър избор от боклука който си купил за 550лв. Я да си поговорим за процесорите:
Кирин 658 на п10лайт е на нивото на сд652 докато сд625 изостава от китайчето, но пък е по-икономичен. В резултат е без значение какъв ще е процесора в среден клас- всички са достатъчно мощни.
Кирин 950 на Honor 8 е малко зад сд820, актуалният им Кирин 960 в Мейт 9 и П10/10+ буквално смазва сд821 и е на кантар със сд835. Уловката е, че Куалком вадят новите процесори март/април, а Хуауей вадят новите модели есента- тоест октомври Мейт 10 ще убие сд835, а ако някои слухове се окажат верни и сд84х ще изостава значително от Кирин 970.
Специално заради теб ще купя най-гнусният Хуауей и отиваме да тестваме къде има 3Г и къде няма и на всяко място извън града където телефона хваща 3Г ще ти бия по 2 шамара или ще ти сритвам тъпия задник с обувка 47-ми номер. Да те открехна- телефон продаван ОФИЦИАЛНО в БГ, особено пък такива дето и операторите продават ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поддържат всички нужни ни честоти. Гнусното Xiaomi е било версия за друг континент и ясно си е пишело, че НЕ поддържа 3Г на 900мхц, но ти като всеки алчен гъз си го купил понеже е бил "изгоден"... Я сега ми обясни кое е изгодното на боклук който не поддържа нашите честоти и няма гаранция? Може да пробваш и да ми обясниш логиката да дадеш 550лв. за лайно с умрял процесор...
Жокер: мрежите на Теленор и Виваком са ИЗЦЯЛО изградени с оборудване на Хуауей които случайно са най-големият производител на такова оборудване в света- какъв е смяташ шанса китайците да ни доставят телефони без нужните честоти?
ПС: Запиши- сд4хх е НИСЪК клас, сд6хх е СРЕДЕН клас, а сд8хх е ВИСОК клас, Кирин 6хх е СРЕДЕН клас, Кирин 9хх е ВИСОК клас. Тоест китайците нямат нисък клас процесори- за най-гнусните си телефони ползват сд4хх или някое още по-гнусно МТК...
======================
Диянчо, щом изобщо обмисляш да купиш Нокия с този умрял процесор вземи се отбий на преглед при личния си лекар- той ще ти уреди 3-месечен престой в лудницата за да ти дойде акъла...
Кирин 658 на п10лайт е на нивото на сд652 докато сд625 изостава от китайчето, но пък е по-икономичен. В резултат е без значение какъв ще е процесора в среден клас- всички са достатъчно мощни.
Кирин 950 на Honor 8 е малко зад сд820, актуалният им Кирин 960 в Мейт 9 и П10/10+ буквално смазва сд821 и е на кантар със сд835. Уловката е, че Куалком вадят новите процесори март/април, а Хуауей вадят новите модели есента- тоест октомври Мейт 10 ще убие сд835, а ако някои слухове се окажат верни и сд84х ще изостава значително от Кирин 970.
Специално заради теб ще купя най-гнусният Хуауей и отиваме да тестваме къде има 3Г и къде няма и на всяко място извън града където телефона хваща 3Г ще ти бия по 2 шамара или ще ти сритвам тъпия задник с обувка 47-ми номер. Да те открехна- телефон продаван ОФИЦИАЛНО в БГ, особено пък такива дето и операторите продават ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поддържат всички нужни ни честоти. Гнусното Xiaomi е било версия за друг континент и ясно си е пишело, че НЕ поддържа 3Г на 900мхц, но ти като всеки алчен гъз си го купил понеже е бил "изгоден"... Я сега ми обясни кое е изгодното на боклук който не поддържа нашите честоти и няма гаранция? Може да пробваш и да ми обясниш логиката да дадеш 550лв. за лайно с умрял процесор...
Жокер: мрежите на Теленор и Виваком са ИЗЦЯЛО изградени с оборудване на Хуауей които случайно са най-големият производител на такова оборудване в света- какъв е смяташ шанса китайците да ни доставят телефони без нужните честоти?
ПС: Запиши- сд4хх е НИСЪК клас, сд6хх е СРЕДЕН клас, а сд8хх е ВИСОК клас, Кирин 6хх е СРЕДЕН клас, Кирин 9хх е ВИСОК клас. Тоест китайците нямат нисък клас процесори- за най-гнусните си телефони ползват сд4хх или някое още по-гнусно МТК...
======================
Диянчо, щом изобщо обмисляш да купиш Нокия с този умрял процесор вземи се отбий на преглед при личния си лекар- той ще ти уреди 3-месечен престой в лудницата за да ти дойде акъла...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei стопява преднината на Apple през второто тримесечие
Понеже раздаваш шамари наляво и надясно един специален поздрав за тебе.Намали тона!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei стопява преднината на Apple през второто тримесечие
Кой си ти да ми даваш наклон на оная работа?
Ще си купувам това от което имам нужда и ми харесва
Ще си купувам това от което имам нужда и ми харесва
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei стопява преднината на Apple през второто тримесечие
Бахти злобата си брааат :D не мога да ти кажа за нокиата конкретно ама едно от "недоразуменията" на Sony направо смазваше Хуйвей P10 ката във всяко едно отношение. Става въпрос за Xperia Z5. Изобщо не искам да ми обясняваш кой процесор по бърз , кой по нов и тн. Z5 цата грееше като печка ама за 10 месеца не ми забила и веднъж. :) не същото мога да кажа за P10 ката. Който между впрочем имам от около 3 месеца, 2 от който е в сервиз. За лайка камерата изобщо нямам намерение да говоря щото е смешна просто. Не знам от лайка как изобщо са се навили да си сложат името там. А и още нещо. EMUI имам чувството че са го правили савецки дизайнери, много евтин и недоизпипан опит за копиране на IOS.
P.S. Sony то смачваше хуйвея откъм обхват. ;)
P.S. Sony то смачваше хуйвея откъм обхват. ;)
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Много си се разгорещил. Никита е много добра за мен. Програмите се стартират бързо и не забива. Но аз я ползвам от седмица. Вече я пробвах в едно село където хвана 3г. Това за мен е ок. Има 4гб рам. Повече от достатъчно за всеки потребител. Твоя Хуавей има добра изработка но нокията е на топ ниво. Изработена е в завод на Foxxcon. Трябва да знаеш че там се прави iPhona. Hmd не могат да си позволят на старта да пуснат качество под нивото на китайците. И добре че хвалиш Хуавей че ако беше Самсунг щях да те запукам яко по врата.
Хайде сега бан за известно време...