Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
Какво значи не се отличава от другите?Да прави сандвичи ли?Или дрънкане заради самото дрънкане!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
Еми да кажем, че като цяло хората от този форум имат някакво понятие какво се случва на мобилния пазар.
Иначе слабо ме вълнува дали бате Пешо тракториста ще си купи Нокиа, щото още от едно време знае, че са много яки.
Това не е Нокиа, аз гледам телефона все едно на неговия панел пише HMD. Ако се докажат с времето, може да заслужат уважението ми, но само защото са си лепнали чуждо известно лого, няма да стане.
Иначе слабо ме вълнува дали бате Пешо тракториста ще си купи Нокиа, щото още от едно време знае, че са много яки.
Това не е Нокиа, аз гледам телефона все едно на неговия панел пише HMD. Ако се докажат с времето, може да заслужат уважението ми, но само защото са си лепнали чуждо известно лого, няма да стане.
Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
Не е ли малко скъпичко за телефон, който тепърва ще трябва да се доказва?
Хубаво името ще помогне малко, но при такива цени само името не помага.
Хубаво името ще помогне малко, но при такива цени само името не помага.
Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
Поредният скучен и не впечетяващ с нищо телефон.Смятам, че залагате прекалено големи надежди само заради името "Нокиа" Не знам Нокиа с модела 3310 да са направили някакъв бум с продажбите.
Re: Re: Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
Ако го пуснар за 600 български пари с 25лв. тарифа ше го грабна. Иначе за 1200лв. бих ги добавил към бюджета за ИСТИНСКАТА 8-ца
Re: Re: Re: Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
За тези пари човек може да си купи samsung s8.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
[Quote]Това не е Нокиа, аз гледам телефона все едно на неговия панел пише HMD.[/Quote]
като гледам и ти не следиш. HMD Global е неофициална дъщерна компания на Нокиа, което означава, че телефона си е Нокиа. Точно по тази причина използва тяхното име, както и техните патенти, но на теб явно няма смисъл да ти се обяснява, тъй като ти си "запознат"...
като гледам и ти не следиш. HMD Global е неофициална дъщерна компания на Нокиа, което означава, че телефона си е Нокиа. Точно по тази причина използва тяхното име, както и техните патенти, но на теб явно няма смисъл да ти се обяснява, тъй като ти си "запознат"...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 8 ще се продава от септември за 599 евро
Ако HMD е неофициална дъщерна компания на някой, то е на Foxconn. Като цяло идеята на HMD е да е параван, за да си мислят "разбирачите" като теб, че нокиите си остават финландски. А на практика цялото R&D, проектиране и производство на телефоните се прави от Foxconn.