Galaxy Note8 се появи закратко в сайта на Samsung
Re: Re: Re: Galaxy Note8 се появи закратко в сайта на Samsung
Само до там ли ти стигат разсъжденията- до пирказка от 2-ри клас? Не си прави да отоговряш, риторичен въпрос е, отдавна те познавам и знам, че само си чешеш езика тук. Поне за тези години да беше закачил малко познания. Хайде, успех с "много по-хубавата камера". Като те питат, обясянявай, че е с магия! Тъкмо ще звучиш като един твой любимец. :D
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note8 се появи закратко в сайта на Samsung
Ти пък щото не си чешеш езика ... Обясниха ти разликите , не са много големи но ги има. Потребите си решават .От години го правят така от Самсунг , малки разлики между флагманите .Носи им успех и печалби не виждам причина да не продължът да го правят по същия начин .
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note8 се появи закратко в сайта на Samsung
Аз не мога да разбера защо ги правят тези извити екрани, каква полза от тях?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note8 се появи закратко в сайта на Samsung
Правят ги защото могат. Придват идентичност на телефоните си. По принцип по този начин успяват да намалят малко и ширината на устройстото. Иначе няма кой знае каква практическа стойност.
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note8 се появи закратко в сайта на Samsung
М'дааа, като потребител обожавам да знам, че някой ми пуска на час по лъжичка, защото това му изкарва повече пари от мен. Даже ако не е така, не поглеждам марката. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note8 се появи закратко в сайта на Samsung
То истината е, че и ние като потребители имаме някакви огромни очаквания, постоянно да излиза нещо ново и различно. Но колкото и бурно да се развива индустрията, няма как през няколко месеца да излиза нещо уникално ново.
В крайна сметка спрямо Note 7, разликата не е толкова малка, осезаемо по-голям дисплей, двойна камера, нов чипсет и характеристики...
В крайна сметка спрямо Note 7, разликата не е толкова малка, осезаемо по-голям дисплей, двойна камера, нов чипсет и характеристики...