Появи се слух, че Google може да купи HTC

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Re: Появи се слух, че Google може да купи HTC

Мнение от KuKeR » 07 сеп 2017, 23:00

[Quote]Не съм чувал за сериозни фабрични дефекти в моделите на HTC...[/Quote]
Не си чувал, защото не си ползвал явно. При HTC M7 при партидите 35-36 си имаше доста проблеми с камерата на хардуерно ниво.

Lu4o83
Регистриран: 31 авг 2012, 10:29

Re: Появи се слух, че Google може да купи HTC

Мнение от Lu4o83 » 08 сеп 2017, 12:52

Да наистина имаха проблем с ултра пикселовата камера на M7 , но подмениха всички бройки . Това беше преди сиг 5 години , от тогава всичките им флагмани са сред най добрите тел. на пазара.
А тази глупост за М8 и отлепящото лого :D , голям смях падна . поне които не е на ясно да не коментира. Как ще падне логото като е гравирано с лазер на ал. корпус :D
По темата ; много отдавна някой трябваше да купи HTC, не може да произвеждаш едни от най качествените телефони, а да нямаш бюджет за реклама и маркетинг, и продажбите надолу.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Появи се слух, че Google може да купи HTC

Мнение от chilko » 08 сеп 2017, 13:23

Буквите от логото бяха запълнени и при някои потребители този материал падаше, но при мен нямаше проблеми. Единственото за което се сещам беше покритието на стъклото на основната камера - изтърка се на места и се наложи да го сваля цялото, за да не пречи на снимките.

feuer34
Регистриран: 10 яну 2013, 16:15

Re: Появи се слух, че Google може да купи HTC

Мнение от feuer34 » 08 сеп 2017, 13:44

При М8 имаше проблем с буксата за зареждане. Тоя проблем излизаше при огромна част от телефоните минали 2 години. И да логото от задната страна се отлепваше мекия материал от гравираното, но това е смешно да се нарече дефект, все пак ставаше въпрос пак за апарати минали няколко години. Качеството на машинките им е било винаги топ.

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Появи се слух, че Google може да купи HTC

Мнение от iWolff » 08 сеп 2017, 13:44

Точно така, буквите са запълнени и на жена ми на M8-ицата паднаха всичките. След това на 5-6 месеца спря да му работи тъча в горната част и го дадох в сервиз, където после в протокола пишеше, че са му сменили половината части по него. Направо взимайки го от сервиза го продадох и повече HTC съм ги отписал от тогава.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Отговори