Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
[Quote]Всеки сам си преценява, но аз скъп флагман не бих купил от Китай без гаранция![/Quote]
А, замисляли ли сте се, че китайците не са прост народ и че "най-вероятно" разбират, че липсващата гаранция спира потенциалните купувачи...и затова да са решили, че по-добрият вариянт е да...инвестират в направата на по-качествени телефони?
В последно време се замислям и, че хора, като @Ванката, @Вито, @board и още няколко човека сте жертва на вашия личен опит, навици, суета и това ви прави предубедени за...най-доброто, което предстои от страна на Шаоми. А то не може да е на много по-ниско ниво от Сам, Аппл, Хую и прочее, защото производителите на части са едни - за процесора, за дисплея, за рамта, батерията, сензора на камерата и.
И остава единствената "разлика" в добавената стойност на софтуера, а на Шаомито е повече от приличен и като опции и като вариации.
Имено за това облъчвам по-младите ми колеги, които още не са се метнали на нещо скъпо от познатите марки да експериментират с Шаомито, защото няма еквивалент.
П.п: разбира се, всичко е изцяло мое мнение.
А, замисляли ли сте се, че китайците не са прост народ и че "най-вероятно" разбират, че липсващата гаранция спира потенциалните купувачи...и затова да са решили, че по-добрият вариянт е да...инвестират в направата на по-качествени телефони?
В последно време се замислям и, че хора, като @Ванката, @Вито, @board и още няколко човека сте жертва на вашия личен опит, навици, суета и това ви прави предубедени за...най-доброто, което предстои от страна на Шаоми. А то не може да е на много по-ниско ниво от Сам, Аппл, Хую и прочее, защото производителите на части са едни - за процесора, за дисплея, за рамта, батерията, сензора на камерата и.
И остава единствената "разлика" в добавената стойност на софтуера, а на Шаомито е повече от приличен и като опции и като вариации.
Имено за това облъчвам по-младите ми колеги, които още не са се метнали на нещо скъпо от познатите марки да експериментират с Шаомито, защото няма еквивалент.
П.п: разбира се, всичко е изцяло мое мнение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
А ти замислял ли си се, че всички фирми имат дефектни бройки- кои повече, кои по-малко обаче всички имат като дори не споменаваме Ноут 7. Едно по-смотано лепило да се ползва за дисплея и се уреждаш с жълти петна- какво правиш ако нямаш гаранция? Никой не иска да ти продава гаден телефон, но винаги има една част от устройствата с дефекти- при цена от $500+ гаранцията си е задължителна. А гаранцията и поддръжката на официален сервиз струва пари- с тях цената нараства сериозно и вече не е изгодна.
ПС: Някой нагло излъга, че Булграм са официален сервиз на Xiaomi- това, че Мтел ще им плаща за сервизирането на продадените от тях бройки няма нищо общо с "официален сервиз". След като китайците нямат никаква представа, че Мтел им продават телефоните какъв официален сервиз очаквате тук?
ПС: Някой нагло излъга, че Булграм са официален сервиз на Xiaomi- това, че Мтел ще им плаща за сервизирането на продадените от тях бройки няма нищо общо с "официален сервиз". След като китайците нямат никаква представа, че Мтел им продават телефоните какъв официален сервиз очаквате тук?
-
- Регистриран: 28 окт 2010, 00:28
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
[Quote]...и затова да са решили, че по-добрият вариянт е да...инвестират в направата на по-качествени телефони?[/Quote] Основните пазари на Xiaomi са Китай и Индия, където телефоните си имат официална гаранционна поддръжка и направата на по-качествени телефони няма нищо общо с това, че Иван, Петкан и т.н. купуват от реселъри в Алиекспрес и видиш ли, те горките нямат гаранция, дай да им направим качествен телефон. Не твърдя, че зле от към качество, ползвал съм преди време Редми ноут 2, сега пак съм с китаец, но друга марка. НО да дадеш 700 $ за Mi Mix 2 (толкова е в момента в али-то) си е рисковано, при положение, че има флагмани на сходна цена със сходни характеристики, по-добра камера + гаранция
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
не ми се мисли къде ще се сервизира фаянсовия unibody модел. може би в заводите в каспичан или севлиево :)
шегата настрана - страхотен телефон, но си трябва официален сервиз и май и този път не са улучили камерата.
шегата настрана - страхотен телефон, но си трябва официален сервиз и май и този път не са улучили камерата.
Явно си пропуснал факта, че имам два redmi note 4... А кво предстои тепърва ще гледаме. Във всеки случай без официална гаранция и сервиз в България Xiaomi няма да има високи флагмански продажби. А това случи ли се, цената на апаратите им съвсем няма да е като сегашната в Али. Сам се сети дали някой ще избере флагман на този китаец или на някой от известните производители при сходна цена. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
[Quote]Във всеки случай без официална гаранция и сервиз в България Xiaomi няма да има високи флагмански продажби..[/Quote]
Xiaomishop.bg от 2 години ги имат и двете нещата - не са напреднали много.
Xiaomishop.bg от 2 години ги имат и двете нещата - не са напреднали много.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Казах, че с гаранция цената отива в луната. Сам се сещай при тая разлика как ще напредват при тва положение. В али даже е с 4гб рам...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Кагато имаш оторизиран сервиз, магазин в който да разцъкаш телефона(а не да го поръчваш по картинки от нета) и като те накефи да си излезеш с него в джоба... тези удобства струват пари.
Точно за това цените, на нещо купено от официален представител и поръчано от Китай, няма какво да се сравняват.
P.S. За 2 минути си загубил 2% батерия, лоша работа :(
Точно за това цените, на нещо купено от официален представител и поръчано от Китай, няма какво да се сравняват.
P.S. За 2 минути си загубил 2% батерия, лоша работа :(
Браво колега, много добър пост (yes) Всичко е точно така, както си го написал. Но за да го проумее човек, трябва да ползва 2-3 телефона от Xiaomi и сам да усети феноменалното качество на продуктите им. Много коментират без да са имали досег с техни продукти, ей така за спорта, от злоба, завист и т.н. Всички знаем характерната българска народопсихология. Затова аз на такива хора им казвам- правете каквото искате, проблема си е изцяло ваш :)
А за наглеца, дето ме обвини че съм бил излъгал за сервиз на Булграм, ето официално изявление от тях: http://s015.radikal.ru/i332/1709/e6/5d297ab7f278.jpg
А за наглеца, дето ме обвини че съм бил излъгал за сервиз на Булграм, ето официално изявление от тях: http://s015.radikal.ru/i332/1709/e6/5d297ab7f278.jpg
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Двойна цена за разцъкване, мерси. За сервиза съм съгласен.
От години имам външна батерия, не ми пука колко пада за две минути. 5.5", 2к екран, 3А батерия на година и половина... Друго си е note 4 да ми прави по 10 часа дисплей. Тва с Г4 няма шанс да се случи.
От години имам външна батерия, не ми пука колко пада за две минути. 5.5", 2к екран, 3А батерия на година и половина... Друго си е note 4 да ми прави по 10 часа дисплей. Тва с Г4 няма шанс да се случи.