iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
[Quote]Със сигурност обаче андроид телефон, ще бъде зареден поне два пъти при по-активно ползване за един ден.[/Quote]
Добре де, защо пак темата тръгва към Андроид? Искаш да се оцапа с поредния спор ли?
Кажи си честно, не ти ли се струва странно, че новият 8 Plus, който е със същите, че даже и с една идея по-големи размери от 7 Plus, в крайна сметка е с по-малка батерия? Не го мисли как с по-иконимичния процесор пак ще кара толкова, а си помисли колко ли щеше да кара с 3600mAh батерия. А знаеш, че те могат да се съберат дори в по-малък корпус. Но липсва желание.
Колкото до цитираното твърдение определено е далеч от истината, но нека не го зачекваме.
Добре де, защо пак темата тръгва към Андроид? Искаш да се оцапа с поредния спор ли?
Кажи си честно, не ти ли се струва странно, че новият 8 Plus, който е със същите, че даже и с една идея по-големи размери от 7 Plus, в крайна сметка е с по-малка батерия? Не го мисли как с по-иконимичния процесор пак ще кара толкова, а си помисли колко ли щеше да кара с 3600mAh батерия. А знаеш, че те могат да се съберат дори в по-малък корпус. Но липсва желание.
Колкото до цитираното твърдение определено е далеч от истината, но нека не го зачекваме.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Ок, прав си, няма да превръщаме темата в скраб!
Със сигурност и на мен не ми се спори, така че карай да върви. (yes)
[Quote]Кажи си честно, не ти ли се струва странно, че новият 8 Plus, който е със същите, че даже и с една идея по-големи размери от 7 Plus, в крайна сметка е с по-малка батерия? Не го мисли как с по-иконимичния процесор пак ще кара толкова, а си помисли колко ли щеше да кара с 3600mAh батерия.[/Quote]
Ми хората са го измислили. Бизнеса с аксесоари трябва да върви. Пък и защо трябва да ти правят нещо добре работещо 10 години, като само след две-три години ще се наложи да го подмениш и дадеш нови 1000 + лева? Всички са така, не само Епъл.
Иначе нямам обяснение за по-големите размери и тегло. Да не би нещо да е свързано с новия процесор? Примерно със загряването и да е необходима по-голяма площ вътре, за да се разнася топлината? Не си го обяснявам по друг начин това.
Да не забравяме, че вече се поддържа и безжично зареждане. Това е супер удобно. Аз взех за самсунга такова фирмено и съм много доволен.
Със сигурност и на мен не ми се спори, така че карай да върви. (yes)
[Quote]Кажи си честно, не ти ли се струва странно, че новият 8 Plus, който е със същите, че даже и с една идея по-големи размери от 7 Plus, в крайна сметка е с по-малка батерия? Не го мисли как с по-иконимичния процесор пак ще кара толкова, а си помисли колко ли щеше да кара с 3600mAh батерия.[/Quote]
Ми хората са го измислили. Бизнеса с аксесоари трябва да върви. Пък и защо трябва да ти правят нещо добре работещо 10 години, като само след две-три години ще се наложи да го подмениш и дадеш нови 1000 + лева? Всички са така, не само Епъл.
Иначе нямам обяснение за по-големите размери и тегло. Да не би нещо да е свързано с новия процесор? Примерно със загряването и да е необходима по-голяма площ вътре, за да се разнася топлината? Не си го обяснявам по друг начин това.
Да не забравяме, че вече се поддържа и безжично зареждане. Това е супер удобно. Аз взех за самсунга такова фирмено и съм много доволен.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Предвид преминаването на по-добър поизводствен процес, процесора би трябвало да хаби по-малко ток, съответно да отделя по-малко топлина. Така, че това не е причина. Безжичното зарядно също представлява малко тънки жички и контролерче, пак не би вдигнало особено тегло или размери. По-скоро си представям, че заради стъкления гръб, трябва да има повече метал вътре за констуктивна якост.
Но нали знаеш как твоя S7 Edge има и безжично зарядно и 3600mAh батерия и стъклен гръб и голям дисплей и 3,5мм жак и всичко... и пак е значително по-компактен.
Така че не мога да повярвам, че Самсунг могат да го направят, а Епъл не могат. Просто поради някаква причина не искат. И за съжаление причината е по-скоро е да спестят няколко доларчета от производство. :(
Това е тъпото, че ако на по-оптимизираната ОС сложат една голяма батерия, могат да ударят всички в земята по този показател. Или пък като батерията е малка да направят по-компактно устройство... ама..
Но нали знаеш как твоя S7 Edge има и безжично зарядно и 3600mAh батерия и стъклен гръб и голям дисплей и 3,5мм жак и всичко... и пак е значително по-компактен.
Така че не мога да повярвам, че Самсунг могат да го направят, а Епъл не могат. Просто поради някаква причина не искат. И за съжаление причината е по-скоро е да спестят няколко доларчета от производство. :(
Това е тъпото, че ако на по-оптимизираната ОС сложат една голяма батерия, могат да ударят всички в земята по този показател. Или пък като батерията е малка да направят по-компактно устройство... ама..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
[Quote]Ето цените на Мтел - http://www.mtel.bg/apple-iphone-8-8plus[/Quote]
Не са толкова лоши цените.
И все пак малкия iPhone 8 струва повече от S8+
Не са толкова лоши цените.
И все пак малкия iPhone 8 струва повече от S8+
Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Колеги, моето мнение е , че не си заслужава да се купува
8-та , защото това вече е остаряла технология. Тя все пак(хоум бутона)
е на 10 години. Цялата индустрия минава на без бутонна и безрамково технология.
Те епъл го казаха това е бъдещето, не само за техните телефони.
Единственото нещо, което не ми на 10-та е че Лед дисплея е че е на
половина по-ниска пиковата яркост спрямо ноте 8. Но ще видиме
в реални условия как ще се дъежи
8-та , защото това вече е остаряла технология. Тя все пак(хоум бутона)
е на 10 години. Цялата индустрия минава на без бутонна и безрамково технология.
Те епъл го казаха това е бъдещето, не само за техните телефони.
Единственото нещо, което не ми на 10-та е че Лед дисплея е че е на
половина по-ниска пиковата яркост спрямо ноте 8. Но ще видиме
в реални условия как ще се дъежи
-
- Регистриран: 15 сеп 2017, 21:11
Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Нищо ново не са представили!
Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
То пък все едно някой е предложил нещо по-забележимо тая година. На фона на всички iPhone X очевидно изпъква и това е важното. Не е това, което направи айфона преди 10 год., но определено е най-интересното днес. Приличало на Блекбъри и на WebOS, дръндрън, ако ставаше за нещо тогава, щяха да са останали и да си джиткат, обаче освен няколко антиквари, никой вече не се интересува от тези сакато имплементирани експерименти.
-
- Регистриран: 03 авг 2009, 09:07
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
и струва ли си да взимаме в крайна смета айфон като за тези пари си взимаш с8+? (казвам го като човек, който никога не е имал айфон )
Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
[Quote]Приличало на Блекбъри и на WebOS, дръндрън[/Quote]
Ами не, въобще не прилича, жалкото е, че сте толкова заблудени, че защитавате една крадлива компания която само "взаимства" (краде) чуждите технологии и ги представя за най-голямата иновация. В случая тези технологии се използват от 2009-та година, но "великата" компания открива "топлата вода" чак сега в 2017-та година! Ето ти материал за размисъл:
[Quote]What the iPhone X borrowed from the Palm Pre
2009, meet 2017[/Quote]
Gesture-based navigation
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Dw3cHOEnwTw&feature=youtu.be[/Youtube]
Цялата статия - https://www.theverge.com/2017/9/15/16300402/iphone-x-webos-palm-pre-cards-gestures-nostalgia
Wireless Charging
Ами не, въобще не прилича, жалкото е, че сте толкова заблудени, че защитавате една крадлива компания която само "взаимства" (краде) чуждите технологии и ги представя за най-голямата иновация. В случая тези технологии се използват от 2009-та година, но "великата" компания открива "топлата вода" чак сега в 2017-та година! Ето ти материал за размисъл:
[Quote]What the iPhone X borrowed from the Palm Pre
2009, meet 2017[/Quote]
Gesture-based navigation
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Dw3cHOEnwTw&feature=youtu.be[/Youtube]
Цялата статия - https://www.theverge.com/2017/9/15/16300402/iphone-x-webos-palm-pre-cards-gestures-nostalgia
Wireless Charging
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Добре е да се прави разлика между кръжочна ТНТМ дейност и реална иновация. Това че някой се е упражнявал върху нещо, от което после никой не се е поинтересувал не може да се нарече иновация. Кой знае как е работило извън презентациите и лабовете. Специално на Трео безжичното зарядно казват че било ужасно бавно. Ако на теб ти се ползват такива иновации, моля. Аз от съвецки цветни телевизори не се интересувам