iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от muamamu1 » 18 сеп 2017, 18:12

:D:D:D:D:D:D:D Обичаш да си играеш с истината. Ама понякога наистина прекаляваш.

LеgolasElf
Регистриран: 11 сеп 2017, 22:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от LеgolasElf » 19 сеп 2017, 10:56

[Quote]Нещо не мога много да си представя за какво ще ми е нужен емулиран Уиндоус на телефона[/Quote]

Защото Snapdragon e 10 пъти по-мощен от старите Intel Atom и емулацията е толкова добра, че няма да разбереш, че не е със стандартен процесор.
Но, нямаш нужда от охлаждане, времето за автономна работа ще е много голямо, ще получиш гигабитова скорост, ще имаш устройтво с [B]настолен[/B] Windows. Даже имаше готов проект и работещи прототипи. Microsoft и Qualcomm поканиха Lenovo, Asus и HP да създават мобилни компютри : телефони, таблети, лаптопи и т.н. Но Intel го блокираха защото правата над инструкциите са били техни. Сега си представи телефон, с настолен Windows 10 + Андроид.

[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=niNrVHD5rQg&feature=youtu.be[/Youtube]

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от board » 19 сеп 2017, 11:52

Единственият губещ от подобна емулация е Интел, за това се опитват да попречат да се случи. Но не виждам какво общо биха имали Епъл с това. Да не мислиш, че телефон с настолен Уиндоус ще застраши по някакъв начин продажбите на айфона?

Да признавам звучи готино, настолен Унидолс на телефон, но поне аз не виждам особена практическа стойност за себе си. Уиндолс софтуера като е по-скоро оптимизиран за работа с мишка и клавиатура на голям екран и ползването му чрез емулация на телефон, едва ли ще е някаква приказка. Просто от интерес, какъв Уиндолс софтуер би искал да подкараш на телефона си?

И за да не е съвсем извън темата поста ми. Абе много скъпи тези зарядни, ужас, ужас :D

Отговори