Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Днес за пръв път ми се наложи да отварям линк през Gmail и ме "попита" дали искам през Safari-то или през Chrome (избрах Chrome, но след това пробвах с няколко линка пак дали ще ме "пита", но директно си ги отворя с Chrome).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
[Quote]Сутринта го откачих в 7:00 на 100%. Вече около 40 минути браузвам и все още е на 100%, а часът е 9:38.[/Quote]
Нали си наясно, че това означава само едно, че индикатора за батерията не ти работи коректно? Или смяташ, че при браузване не консумира енергия?
Нали си наясно, че това означава само едно, че индикатора за батерията не ти работи коректно? Или смяташ, че при браузване не консумира енергия?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Искаш да кажеш, че на 50-100 или 200 милиона продадени устройства не работят правилно индикаторите? :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Нали си наясно, че това означава само едно, че индикатора за батерията не ти работи коректно? Или смяташ, че при браузване не консумира енергия?[/Quote]
Човек, с безкрайното ми уважение към теб и всички останали, да те питам...
Ти четеш и осмисляш ли нещата, които пишеш?
В случая тези 2 изречения...
Не си глупав, не си заядлив в повечето време и определено не си на "вие" с техниката, но тук изкърти всички плочки, честно.
Искаш да кажеш, че ако не ти пада батерията с по 10-ина процента на час (цифрата е примерна), индикатора на батерията на дадено устройство не работи коректно, така ли?!?!
:D
Човек, с безкрайното ми уважение към теб и всички останали, да те питам...
Ти четеш и осмисляш ли нещата, които пишеш?
В случая тези 2 изречения...
Не си глупав, не си заядлив в повечето време и определено не си на "вие" с техниката, но тук изкърти всички плочки, честно.
Искаш да кажеш, че ако не ти пада батерията с по 10-ина процента на час (цифрата е примерна), индикатора на батерията на дадено устройство не работи коректно, така ли?!?!
:D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
[Quote]тук изкърти всички плочки, честно.
Искаш да кажеш, че ако не ти пада батерията с по 10-ина процента на час (цифрата е примерна), индикатора на батерията на дадено устройство не работи коректно, така ли?!?![/Quote]
Честно май вие ги къртите плочките.
Това е все едно да заредиш на бензиностанция, да караш 100 километра и да кажеш, резервоара все още ми е абсолютно пълен до горе.
Еми естествено е да пада батерията, нали докато браузва дисплея свети, чипсета рендерира, модема се свързва и сваля информация... и това хаби ток. Но според вас, е нормално за 40 минути браузване, да не се изхаби нито един процент батерия? С това темпо телефона би следвало да издържи
с дни непрекъснато браузване...
Просто ме изумявате, честно :|
Искаш да кажеш, че ако не ти пада батерията с по 10-ина процента на час (цифрата е примерна), индикатора на батерията на дадено устройство не работи коректно, така ли?!?![/Quote]
Честно май вие ги къртите плочките.
Това е все едно да заредиш на бензиностанция, да караш 100 километра и да кажеш, резервоара все още ми е абсолютно пълен до горе.
Еми естествено е да пада батерията, нали докато браузва дисплея свети, чипсета рендерира, модема се свързва и сваля информация... и това хаби ток. Но според вас, е нормално за 40 минути браузване, да не се изхаби нито един процент батерия? С това темпо телефона би следвало да издържи
с дни непрекъснато браузване...
Просто ме изумявате, честно :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
datamax, pcloud не се отваря през Files. Аз пиша друго. Като отварям word файл, който е в icloud drive не го отваря по нормалния начин, а или през Pages, a най странното е, че иска понякога да запиша в google drive.
Ти ме съветваш да не ползвам Files, така ли да те разбирам.
Ти ме съветваш да не ползвам Files, така ли да те разбирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Колеги, направихте ли снимки? Има ли възможност да се записват в JPG? Опитахте ли да ги споделите с други хора или да ги отворите в компютър?
Благодаря!
p.s. Не се съмнявам, че Apple ще оправят съвсем скоро всички бъгове, но това с новия файлов формат на снимките ме притеснява доста.
Благодаря!
p.s. Не се съмнявам, че Apple ще оправят съвсем скоро всички бъгове, но това с новия файлов формат на снимките ме притеснява доста.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Преди 10—тина минути го изключих таблета да си почина, на 80 %, включвам го и е на 82... ако ми замине батерията тия не знам кво трябва да ги правя....на 4 месеца батерия....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Няма да ти замине батерията, спокойно. 4 - часа браузване и чат за целия ден до тук и имам 77% батерия още. Утре като се прибера вечерта от работа, ще го сложа на зарядното.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
[Quote]alex333:
Колеги, направихте ли снимки? Има ли възможност да се записват в JPG? Опитахте ли да ги споделите с други хора или да ги отворите в компютър?[/Quote]
Каквото и да избера си ги снима в [B]*.jpeg[/B] формат и си ги отварям на компютъра (по принцип си ползвам irfanview).
Колеги, направихте ли снимки? Има ли възможност да се записват в JPG? Опитахте ли да ги споделите с други хора или да ги отворите в компютър?[/Quote]
Каквото и да избера си ги снима в [B]*.jpeg[/B] формат и си ги отварям на компютъра (по принцип си ползвам irfanview).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм