Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
Супер ще има голям телефон с lcd дисплей а не с това олед говно
Re: Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
Писна ми от тези огромни телефони... Изключително ми е комфортно с 5SE, когато се наложи да го сменям, се надявам да имам алтернатива.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
Това не е телефон, а таблет...тъпотии...
Re: Re: Re: Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
Кое точно не е телефон, а е таблет? След като 5,8 инчовия iPhone X е с идентични размери като Galaxy S6.
Re: Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
6 инча (15,24 см) е неудобно за телефон, а те и повече обмисляли. Но иди обяснявай на стена. И А4 „телефон” да направят, пак ще има кой да го купи, дори да е само за разговори и чат. Щом е 2 хиляди лева, трябва да се купи. lmao
Re: Re: Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
[Quote]Според публикацията причината за промяната вероятно е свързана с трудностите около маркетирането на по-малкото устройство[/Quote]
Интересно е, че според новината се отказват от 5,28" дисплей, защото трудно ще го маркетират. А от друга страна в момента вадят на пазара поредния телефон с 4,7" дисплей.
Doondie, от любопитство, какво прави този Mate 8 в профила ти, щом не харесваш големи телефони?
Интересно е, че според новината се отказват от 5,28" дисплей, защото трудно ще го маркетират. А от друга страна в момента вадят на пазара поредния телефон с 4,7" дисплей.
Doondie, от любопитство, какво прави този Mate 8 в профила ти, щом не харесваш големи телефони?
Re: Re: Re: Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
Подариха ми го (платих обаче 200 лв за ДДС и допълнителни идиотски такси), иначе не бих си купил толкова обемен телефон. Неудобен е за носене в джоба и ползване само с една ръка. Това за мен напълно засенчва „ползата” от по-големия дисплей.
Re: Re: Re: Re: Според корейски медии Apple работи по iPhone с 6” LCD дисплей
Абсолютно те разбирам, аз също не обичам големите телефони. За мен телефона мине ли над 70мм ширина, разко ми става нудобен за ползване с една ръка, за това и до сега не съм си купувал по-голям.
Но от друга страна ми харесва да имам колкото може по-голям дисплей. И се търси баланса между тези две неща. Съвременните все по-безрамкови телефони правят именно това, качват размера на дисплея без габаритите да растат. За това не трябва да ни стряскат големите диагонални на дисплеите, съвсем спокойто един 6 инчов телефон следващата година ще има размерите на 5 инчов от миналата година.
Но от друга страна ми харесва да имам колкото може по-голям дисплей. И се търси баланса между тези две неща. Съвременните все по-безрамкови телефони правят именно това, качват размера на дисплея без габаритите да растат. За това не трябва да ни стряскат големите диагонални на дисплеите, съвсем спокойто един 6 инчов телефон следващата година ще има размерите на 5 инчов от миналата година.