Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
Re: Re: Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
[Quote]Хм, за Х цената с договор е много добре[/Quote]
Добре се справя мобилната индустрия с промиването на мозъците ни. Дали си си представял преди година или две, че ще кажеш, че цената от 1700лв е много добра за някой телефон при подписване на 75лв договор?
Според мен цената си е в рамките на очакваното. Телефона определено ще е най-скъпата машинка на пазара. Със същия план Note8 струва с 500лв по-малко, а S8 на половина. Но дори при тази цена вярвам, че интереса ще е доста голям.
Добре се справя мобилната индустрия с промиването на мозъците ни. Дали си си представял преди година или две, че ще кажеш, че цената от 1700лв е много добра за някой телефон при подписване на 75лв договор?
Според мен цената си е в рамките на очакваното. Телефона определено ще е най-скъпата машинка на пазара. Със същия план Note8 струва с 500лв по-малко, а S8 на половина. Но дори при тази цена вярвам, че интереса ще е доста голям.
Re: Re: Re: Re: Re: Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
Тоя път не е плюене. Истина е - 1700лв са пълна глупост за телефон, който ще ползваш година, докато излезе новия и вече ще мислиш как да вземеш него, а никой няма да ти даде 1200лв за втора употреба X за да можеш поне част да си върнеш. За тея пари ще вземеш Уникален 4K HDR телевизор, супер лаптоп на който най-тежките игри ще вървят поне 5 години.. Наистина и читава кола можеш да вземеш... Просто цените им излизат извън контрол. Тука ще кажеш всички бизнесмени и правят по 5000лв на месец, че цената им се вижда прилична... В действителност работят за по 500лв-600лв и ще се чудят от къде да режат бюджета за да си изплащат телефона (мое предположение).
И аз харесвам Apple, но няма нищо прилично в това което правят. Те и затова запазиха Нормалния айфон дизай, за да могат да представят 10-ката като нещо ЕХЕ колко по-добро над него и така да завишат толкова цената. Да видим догодина пак ще направят ли тоя номер... Че тогава няма да имат извинение телефон което предлага като характеристика същото, което топ Андроид телефон предлага да струва Двойно. А за лентата, как да не е грозно? Има го и сега за андроид приложение, пробвайте да видите колко е "приятно" постоянно да ти стои в средата... А махането на Тъч Айдито също е простотия. Това с жестовете ми изглежда доста неудобно, но както и да е. Интерес ще има и ще се продава като топъл хляб, това е ясно. Но това не го прави с прилична цена и да я оправдава, просто в такъв свят живеем. А и в другите държави с прилични заплати, на тях наистина може да им е прилична. Да взимаш 2000 евро и да отделяш 100 на месец е съвсем друго от да взимаш 600лв и да отделяш 150лв на месец за телефон и план...
Просто от интерес, тея дето ви е прилична цената, ще налеете ли 2000лв? :)
П.С: Виж, ако имаш сега по-скъпичак телефон и можеш да го продадеш за около 800лв и нямаш лизинг, така по-бива... Като сложиш тях цената на телефона вече не е толкова висока, избиваш една част... Но ей така от раз да налееш 2 бона, деазнам, преди 2 години нямаше да се замисля и щях да съм сред предварително записаните даже... Но сега с годините, с това което Андроид предлага, а то е супер добри топ телефони които по почти нищо не отстъпват пред Apple освен, че ползваш iOS вече се замислям къде и колко пари да дам.
И аз харесвам Apple, но няма нищо прилично в това което правят. Те и затова запазиха Нормалния айфон дизай, за да могат да представят 10-ката като нещо ЕХЕ колко по-добро над него и така да завишат толкова цената. Да видим догодина пак ще направят ли тоя номер... Че тогава няма да имат извинение телефон което предлага като характеристика същото, което топ Андроид телефон предлага да струва Двойно. А за лентата, как да не е грозно? Има го и сега за андроид приложение, пробвайте да видите колко е "приятно" постоянно да ти стои в средата... А махането на Тъч Айдито също е простотия. Това с жестовете ми изглежда доста неудобно, но както и да е. Интерес ще има и ще се продава като топъл хляб, това е ясно. Но това не го прави с прилична цена и да я оправдава, просто в такъв свят живеем. А и в другите държави с прилични заплати, на тях наистина може да им е прилична. Да взимаш 2000 евро и да отделяш 100 на месец е съвсем друго от да взимаш 600лв и да отделяш 150лв на месец за телефон и план...
Просто от интерес, тея дето ви е прилична цената, ще налеете ли 2000лв? :)
П.С: Виж, ако имаш сега по-скъпичак телефон и можеш да го продадеш за около 800лв и нямаш лизинг, така по-бива... Като сложиш тях цената на телефона вече не е толкова висока, избиваш една част... Но ей така от раз да налееш 2 бона, деазнам, преди 2 години нямаше да се замисля и щях да съм сред предварително записаните даже... Но сега с годините, с това което Андроид предлага, а то е супер добри топ телефони които по почти нищо не отстъпват пред Apple освен, че ползваш iOS вече се замислям къде и колко пари да дам.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
Всеки взема отношение според джоба си, пичове. Реално погледнато за телефон от най-висок клас и тарифен план, който ти дава абсолютно всичко за 35-6? и цена 850? за апарата, е напълно нормално за европейския пазар. Аз лично не бих дал толкова пари, защото си имам някакви граници. Бих взел iPhone 8 Plus, защото освен с цената съм свикнал и с размера на панела. Удобен е, понеже са ми големи ръцете. Андроидите, особено високия клас имат всичко необходимо и работят отлично. Обаче ако ще давам 1500 + лева, ще взема айфон, ако нямам пари, ще взема андроид висок клас. Алтернативи бол!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
[Quote] Всеки взема отношение според джоба си, пичове. Реално погледнато за телефон от най-висок клас и тарифен план, който ти дава абсолютно всичко за 35-6? и цена 850? за апарата, е напълно нормално за европейския пазар. Аз лично не бих дал толкова пари, защото си имам някакви граници. Бих взел iPhone 8 Plus, защото освен с цената съм свикнал и с размера на панела. Удобен е, понеже са ми големи ръцете. Андроидите, особено високия клас имат всичко необходимо и работят отлично. Обаче ако ще давам 1500 + лева, ще взема айфон, ако нямам пари, ще взема андроид висок клас. Алтернативи бол![/Quote]
Много точно казано.
Много точно казано.
Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
Ами ако се окаже провал това разпознаване на лице?
Нещо ми подсказва, че няма да се продава, колкото си мислите. Според мен телефона ще е провал и то най-вече заради много високата му цена и изрязан дисплей.
Нещо ми подсказва, че няма да се продава, колкото си мислите. Според мен телефона ще е провал и то най-вече заради много високата му цена и изрязан дисплей.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Изрязания дисплей кефи телефона е як коментирате без да сте го виждали уникален е телефона въпреки че не успяха да направят това което искаха телефона се получи доста добре и ще смажат пазара отново
За твой най-голям ужас, Аполоне iPhone X, ще се радва на огромен успех. От машината за пари наречена Apple, знаят как се прави. Забавянето на продажбите е с маркетингова цел, за да не засенчи напълно стандартната версия. И въпреки голямата си цена, продажбите, ще са огромни в световен мащаб. Оттам акциите ще се вдигнат още повече, което е супер за акционерите. Някои богати хора, ще станат още по-богати. Очакват се между 40 млн. продажби в началото и до 90 млн. до следващите модели. Всичко това е на базата на анализи и проучвания към интереса на масите спрямо новия продукт, и покупателна способност.
Дори тук около мен, приятели и клиенти, ще си го купят и нямат търпение затова. Представям си каква еуфория ще бъде, при пускането му официално по магазините и операторите.
Дори тук около мен, приятели и клиенти, ще си го купят и нямат търпение затова. Представям си каква еуфория ще бъде, при пускането му официално по магазините и операторите.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Iphone X е толкова мощен че ако изтриете някой от контактите си той умира в реалния живот
:D:D:D Отдавна не се бях смял така.
В крайна сметка, парите са за харчене. Нека хората се радват на живота. Предполагам Iphone X ще е отличен телефон и продажбите му ще накарат Тим Кук да се усмихне.
[i]Iphone X е толкова мощен че ако изтриете някой от контактите си той умира в реалния живот[/i]
Не е точно така. Изтритият контакт има 48 часа да си купи Iphone X и да се спаси.
[i]Iphone X е толкова мощен че ако изтриете някой от контактите си той умира в реалния живот[/i]
Не е точно така. Изтритият контакт има 48 часа да си купи Iphone X и да се спаси.