Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Мерси за изчерпателните отговори.
До колкото разбрах за гаранцията, е по-добре да забравиш. След като има някакъв шанс и да не си получиш обратно телефона. А дори и да нямаш подобни притеснения, пак трябва да плащаш за куриери до Китай. То сигурно ще е по-лесно да си го оправиш тук.
До колкото разбрах за гаранцията, е по-добре да забравиш. След като има някакъв шанс и да не си получиш обратно телефона. А дори и да нямаш подобни притеснения, пак трябва да плащаш за куриери до Китай. То сигурно ще е по-лесно да си го оправиш тук.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
https://www.xiaomishop.bg/phones/xiaomi-mi-mix-2-6gb-ram-256gb-rom
Тук е на предварителна поръчка и има различни модификации.
Тук е на предварителна поръчка и има различни модификации.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Ако е тая офертата.
Предпочитам Алито.
400 лв разлика
Промоция :
Вземаш 2 вместо 3:D:D:D
Предпочитам Алито.
400 лв разлика
Промоция :
Вземаш 2 вместо 3:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Зарежи ги тези измекяри - нямат нищо общо с Ксиоми, купуват от китайските сайтове и продават на поне 30% отгоре! Нито разнообразие от модели имат (лъжат, че Ми5 - особено черен и 64 гб вътрешна памет вече не се произвеждали), нито наличност, гаранция - Франция (ползват разни гаражни работилници). Ментел казаха, че ще продават телефона, с договор (на най-скъпия им план) ще е около 1 000 лева, надявам се и Вива (които също вече продават 2 модела на Ксиоми) и Теленор също да го пуснат. Лично според мен Ми 6 и Ми Ноте 3 са по-добър избор - камерата е двойна и имат стереоговорители, Ми Микса е повече за гъзарене :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Ако флагманите на Шаоми се предлагат на цена сходна с флагманите на Самсунг, едва ли хората ще имат особено голям интерес към тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Ами Ми 6 в големите "Техно" вериги е към 1 000 лева, с договор на най-скъпия план в Ментел - 600 лева, а предлага наистина високо качество!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Ще копирам едно кратко мини ревю от друг форум за Xiaomi MI Note 3. Най-ценното е директното сравнение с телефони от най-висок клас на други фирми:
[Quote]Телефонът си струва тези пари, които са в момента ( даже и не го знам колко е сега, но на мен ми излезе 700лв)
Изработката е чудесна- всичко е стегнато, няма луфтове, процепи в сглобката. всичко си е стегнато и е ок. Е хлъзгавичък е, но стълко е все пак. Те вече всички телефони от средновисок клас почнаха да ги правят в това отношение, като топ устройства.
Взех го, докато имах Нот 8, а малко по-рано С8. Ако трябва да го сравня с тях, то:
Отстъпва им единствено при камерата. Качеството на Ми-то не е никак лошо, напротив, но самсунгите особенно на тъмно снимат доста по-добре. А и телефотото при ми нот 3 е слабо, спрямо нот 8. На самсунг не мърда при 2-но увеличение грам, докато при мито си клати яко.
Иначе за батерия и 2-та самсунга да събереш не знам, дали ще изкарат токолва колкото при шиаомито.
Относно бързодействие.
Тествах ги при зареждане на страници през браузъра хром на 4Г
Ми-то зареждаше в повечето случаи идна идея по-бързо от самсунга. И или еднакво, но никога по-бавно.
Други тестове - игри, музика, приложения не съм тествал. Но където и да го пипна из менютата направо хвърчи. Не виждам как може да стане по-бързо.
Рам от 6гб има редовно около 2.5-3 гб свободни както и да го ползвам
При нот 8, които също е със 6гб рядко можеш да видиш повече от 1,5-2гб свободни. Да не кажа, че и под 1гб си стоеше. докато не го изчистиш.
Дисплея е нещото, на което най-много държа. Бял и чист като сняг, светъл и ярък, като слънце, а бе качествено лсд-и
Колкото и да ги хвалят амоледите за мен не стават. Масово си розовеят, а при ниска яркост бялото почва да ми сивее.
От 2-те С8-ци и един Нот 8, които купих тази година и дето трябва да са с върха на амоледа, то 2 тези дисплеи розовееха по извитие краища, а Нота и отгоре до статус бара. Демек 75% брак.
Софтуера. С мулти-то съм от xiaomi.eu Миуи 8,5 се води. Иначе Миуи си го знаете по-добре и от мен. Токова потребителски настройки има, че не знам къде другъде могат да се намерят. Може би само при хуавей до някаква степен.
Пример: Самсунг тепърва се сетиха да направят статус бара да пада с приплъзване надолу от където и да е по дисплея. Нещо което сигурно е от първото миуи още.
Tова е на кратко. Който има желание да купува, ще остане доволен. За тези пари по-балансиран и въобще по-хубав телефон май няма.[/Quote]
[Quote]Телефонът си струва тези пари, които са в момента ( даже и не го знам колко е сега, но на мен ми излезе 700лв)
Изработката е чудесна- всичко е стегнато, няма луфтове, процепи в сглобката. всичко си е стегнато и е ок. Е хлъзгавичък е, но стълко е все пак. Те вече всички телефони от средновисок клас почнаха да ги правят в това отношение, като топ устройства.
Взех го, докато имах Нот 8, а малко по-рано С8. Ако трябва да го сравня с тях, то:
Отстъпва им единствено при камерата. Качеството на Ми-то не е никак лошо, напротив, но самсунгите особенно на тъмно снимат доста по-добре. А и телефотото при ми нот 3 е слабо, спрямо нот 8. На самсунг не мърда при 2-но увеличение грам, докато при мито си клати яко.
Иначе за батерия и 2-та самсунга да събереш не знам, дали ще изкарат токолва колкото при шиаомито.
Относно бързодействие.
Тествах ги при зареждане на страници през браузъра хром на 4Г
Ми-то зареждаше в повечето случаи идна идея по-бързо от самсунга. И или еднакво, но никога по-бавно.
Други тестове - игри, музика, приложения не съм тествал. Но където и да го пипна из менютата направо хвърчи. Не виждам как може да стане по-бързо.
Рам от 6гб има редовно около 2.5-3 гб свободни както и да го ползвам
При нот 8, които също е със 6гб рядко можеш да видиш повече от 1,5-2гб свободни. Да не кажа, че и под 1гб си стоеше. докато не го изчистиш.
Дисплея е нещото, на което най-много държа. Бял и чист като сняг, светъл и ярък, като слънце, а бе качествено лсд-и
Колкото и да ги хвалят амоледите за мен не стават. Масово си розовеят, а при ниска яркост бялото почва да ми сивее.
От 2-те С8-ци и един Нот 8, които купих тази година и дето трябва да са с върха на амоледа, то 2 тези дисплеи розовееха по извитие краища, а Нота и отгоре до статус бара. Демек 75% брак.
Софтуера. С мулти-то съм от xiaomi.eu Миуи 8,5 се води. Иначе Миуи си го знаете по-добре и от мен. Токова потребителски настройки има, че не знам къде другъде могат да се намерят. Може би само при хуавей до някаква степен.
Пример: Самсунг тепърва се сетиха да направят статус бара да пада с приплъзване надолу от където и да е по дисплея. Нещо което сигурно е от първото миуи още.
Tова е на кратко. Който има желание да купува, ще остане доволен. За тези пари по-балансиран и въобще по-хубав телефон май няма.[/Quote]
-
- Регистриран: 06 ное 2017, 21:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
[Quote]Ще копирам едно кратко мини ревю от друг форум за Xiaomi MI Note 3. Най-ценното е директното сравнение с телефони от най-висок клас на други фирми:[/Quote]
Пич, ти изобщо осъзнаваш ли какви глупости пишеш?
Имал note 8, пък преминал на средна пръчка Xiaomi, че и я надскача :D
[Quote]Пример: Самсунг тепърва се сетиха да направят статус бара да пада с приплъзване надолу от където и да е по дисплея. Нещо което сигурно е от първото миуи още. [/Quote]
Някой иска ли още ценни съвети от този "начетен" потребител :D
Когато Самсунг е имала това, марката Xiaomi не е същестевувала. Първия MiUI е базиран на Touch Wiz и Apple iOs.
Пич, ти изобщо осъзнаваш ли какви глупости пишеш?
Имал note 8, пък преминал на средна пръчка Xiaomi, че и я надскача :D
[Quote]Пример: Самсунг тепърва се сетиха да направят статус бара да пада с приплъзване надолу от където и да е по дисплея. Нещо което сигурно е от първото миуи още. [/Quote]
Някой иска ли още ценни съвети от този "начетен" потребител :D
Когато Самсунг е имала това, марката Xiaomi не е същестевувала. Първия MiUI е базиран на Touch Wiz и Apple iOs.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835
Вече 3-ма човека за последната седмица ме питат от кой точно търговец да поръчат MI MIX 2. Отговорил съм на всяко съобщение с конкретен линк. В момента телефона излиза 535 долара или точно 900 лв., заедно с доставката по DHL, без митница.
Колеги, пишете като получите телефона отзиви, впечатления и т.н. (yes)
Колеги, пишете като получите телефона отзиви, впечатления и т.н. (yes)