Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
само информативно самсунг продават близо 80% повече от apple само защото имат от ниско бъджетни и всякакви други и са много по напред в пазара в китай и индия, а що се отнася до мечтите на самсунг ... само ще кажа че самсунг печелят 150-180 долара за всеки продаден iphone ... по добре млъкни ... не си подготвен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Правиш ли разлика между приходи от продажби и брой устройства/електронен скрап от фабриката? Също така 150-160 не са печалба, а приход, печалбата върху който не може да е повече от 15% за самсунг.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Яко, не го бях забелязал на първото гледане.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
То за счупения рекорд за предварителни поръчки за няколко минути може да е супер пресилено и все още е недоказано. Ако е имало 1 милион телефона, нормално е да са свършили... Шаоми продадоха милиони. Чакайте след време, ако изобщо пуснат официална бройка на продадените, да видим как се е представил. Аз не вярвам да са много високи цифрите, като се има впредвид цената. А и масово сега купуват, за да препродават, както всяка година. Отворете OLX още има индивиди продаващи С7 и т.н. в големи количества, на смешно високи цени, просто, защото им залежават в тях, а вече са наблъскали пари и трябва някак да ги избиват.
Иначе рекламата е забавна, пича с прическата изби рибата.
Колко ефект ще има тая реклама, идея си нямам. Който вече е решил, че иска определен телефон, едва ли, една реклама ще му промени решението.
Мен ме забавляват.
Молете се продажбите на Айфона да са най-ниски през тая/следващата година, за да дойдат на себе си с цените. Догодина наистина 3000лв може да ги направят в противен случай...
И каквото защитавате неразумните цени, независимо дали е Apple или друг производител, ще кажеш, че имате 100000 акции, че да печелите от това... Или тея дето се правят на чичко паричко "Аз купих 2 телефона, не ми пречи цената", браво на тебе, ГОЛЯМ СИ! Как си ги купил, как ще ги плащаш само ти си знаеш, истината е една, дадеш ли толкова пари, набутал си се, след 10 месеца излиза новия модел, и тея препродаващите за да вземат новия, като ги продадат за 800лв, тогава ще усетят, как не е като едно време, взимаш го за 1200лв, продаваш за 800лв след година и си само с 400лв вътре... Все пак всеки сам си решава къде да си дава парите, за мен вече е неразумна инвестиция 2500лв... (whistle)
Иначе рекламата е забавна, пича с прическата изби рибата.
Колко ефект ще има тая реклама, идея си нямам. Който вече е решил, че иска определен телефон, едва ли, една реклама ще му промени решението.
Мен ме забавляват.
Молете се продажбите на Айфона да са най-ниски през тая/следващата година, за да дойдат на себе си с цените. Догодина наистина 3000лв може да ги направят в противен случай...
И каквото защитавате неразумните цени, независимо дали е Apple или друг производител, ще кажеш, че имате 100000 акции, че да печелите от това... Или тея дето се правят на чичко паричко "Аз купих 2 телефона, не ми пречи цената", браво на тебе, ГОЛЯМ СИ! Как си ги купил, как ще ги плащаш само ти си знаеш, истината е една, дадеш ли толкова пари, набутал си се, след 10 месеца излиза новия модел, и тея препродаващите за да вземат новия, като ги продадат за 800лв, тогава ще усетят, как не е като едно време, взимаш го за 1200лв, продаваш за 800лв след година и си само с 400лв вътре... Все пак всеки сам си решава къде да си дава парите, за мен вече е неразумна инвестиция 2500лв... (whistle)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Защо тогава и с нота най великия телефон не стана така нито се изкупи нито някой пита за него
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
[Quote]Защо тогава и с нота най великия телефон не стана така нито се изкупи нито някой пита за него [/Quote]
За да си ясен, ползвай пунктуацията - тук тя е безплатна.
За да си ясен, ползвай пунктуацията - тук тя е безплатна.
Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Предишни години зареждаха повече бройки, но ги пускаха в няколко държави само! И обикновено правеха добри цифри за първите 24-48 часа. След някое време, 2-3 седмици се пускаха в повече държави. А в първите държави, сроковете се удължаваха до няколко седмици. Сега по ориентировъчни данни са били заредили 5-5.5 милиона(толкова успяха, заради проблемите), НО! в много държави. И нормално е да свършат за минути. Толкова продаваха само в САЩ за първите два дни. Какво странно има в това? И били продали 20-30 броя в Технополис, за откриването на продажбите. Ми сигурно има 20-30 човека дето са искали да си ги купят, от цяла София (над милион).
Въобще какво супер-дупер има във всичко това. Разхвърляли малко бройки на много места, и свършили за минути :)
Въобще какво супер-дупер има във всичко това. Разхвърляли малко бройки на много места, и свършили за минути :)
-
- Регистриран: 06 ное 2017, 21:11
[Quote]Защо тогава и с нота най великия телефон не стана така нито се изкупи нито някой пита за него[/Quote]
Самсунг е лидер на пазар, в който Епъл не би оцелял.
Представи си, още 10 големи фирми, и 50 гаражни, правеха телефони с iOs. Нямаше и да сме чували за тях. Note 8 e скъп телефон, на фона на безбройните модели с Андроид от високия клас. Таргета му е по-скромен 10-20 милиона на година, и винаги е бил успешен.
Самсунг е лидер на пазар, в който Епъл не би оцелял.
Представи си, още 10 големи фирми, и 50 гаражни, правеха телефони с iOs. Нямаше и да сме чували за тях. Note 8 e скъп телефон, на фона на безбройните модели с Андроид от високия клас. Таргета му е по-скромен 10-20 милиона на година, и винаги е бил успешен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Самсунг сигурно са решили да включат Епъл в рекламата от благодарност, че са им изкупили цялата партида с дефектно изрязани дисплеи :)