Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Re: Re: Re: Re: : Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от Vasil977 » 11 дек 2017, 14:18

Аз пък си ползвам двата X-са и съм много доволен

feuer34
Регистриран: 10 яну 2013, 16:15

Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от feuer34 » 11 дек 2017, 16:58

Напротив, определяща е. Всяко нещо си има граници и те според мен минаха линията на разумна цена за апарата. Живея в западна Европа и за първи път слушам толкова разочаровани от цената около мен. Никога не е било така преди. Дори голяма част от познатите ми които си го купиха съжеляват и минават на по-старите модели отново. Заплатата ти вече няма чак толкова значение, говорим за границите на разумното което си готов да платиш и да не си блъскаш главата ако му се случи нещо. Или поне не чак толкова много :D

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от kapron » 11 дек 2017, 17:43

Ами Епъл си казват - този модел е юбилеен, ексклузивен и трендсетър. Догодина всички ще са такива, обаче ако искаш да си гъзар днес ще си платиш за това. Като излязат резултатите за продажби ще видим как им се е получило. Ако искаш телефони за нормални пичове има 8 и 8+, които са евтинджос. Не бива Х да се сравнява със Самсунг с8 или с9, това са устройства по-близо до 8 и 8+

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от StefiMo » 11 дек 2017, 19:13

Като гледам това https://3dnews.ru/962700 и първото, което ми идва наум, е спад в интереса към телефона. Разбира се и нарастването на доставките, но едва ли ще повлияят толкова рязко на спадане на сроковете. Май от доста време не е имало такива кратки срокове на доставка, за краен клиент, на нов продукт, пуснат в продажба преди 1-2 месеца.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от Мilen » 11 дек 2017, 19:24

[Quote]Всяко нещо си има граници и те според мен минаха линията на разумна цена за апарата. Живея в западна Европа и за първи път слушам толкова разочаровани от цената около мен. Заплатата ти вече няма чак толкова значение, говорим за границите на разумното което си готов да платиш.[/Quote]
За това нещо отдавна говоря и се радвам, че все повече хора го осъзнават. Цената е вече безумна и няма значение какви доходи имаш, просто пилеенето на толкова пари за този продукт не е оправдано. Някои ще кажат- в България са бедни хората, бла бла... Но точно на запад се надига тази вълна, масово хората в Youtube с милиони абонати казват, че цената е прекалена и не си заслужава. Когато алчноста на големите корпорации премине предела, това се получава.

tonipar
Регистриран: 21 ное 2014, 10:14

Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от tonipar » 11 дек 2017, 19:59

Аз друго не мога да разбера: ясно че айфон не харесвате, ясно че за средния доход в Бългатия , модела Х, е доста скъп , но в крайна сметка всеки сам си преценява за какво да си харчи парите. Никой не е дошъл и не е поискал вие да му платите айфона или да ви каже какво да си купите с вашите пари. Ама епъл дояла клиентите си, еми ОК, може дои ги. Тя рискува да загуби клиенти по ваши думи, въпреки че като гледам почитателите само се увеличвав и всеки година по мнение на псевдоспециалисто ги чакаме да фалират а то все обратно става. Някакви блогъри в тубата и последователите им скимтели че бил скъп, надценен, нищо особено. Вие собствено мнение нямате ли , че приемае техното за миродавно. Пък дори и да имате, никой не го интересува за какъв продукт считате за правилно , дадения човек да си изхарчи парите.
Решил съм да си купя нещо и го правя, ама кой в тубата мисли че това е скъпо, ама някъде в някакъв форум някой мислел че съм заблуден, еми ОК. Да се радва че той не е заблуден и знае отлично за какво да си изхарчи парите. Да стои отстрани и да злорадства колко са зле другите, още повече че никой не му търси мнението.
Винаги съм се чудел защо плачете на чужди гробища :)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от board » 11 дек 2017, 21:22

[Quote]Не бива Х да се сравнява със Самсунг с8 или с9, това са устройства по-близо до 8 и 8+[/Quote]
Как го реши това? Основната разлика на iPhone X и другите айфони е големия OLED дисплей заемащ голяма част от лицевия панел. Е тогава защо S8, който също е с 5,8" OLED дисплей, да не се сравнява с Х, а предлагш да се съпоставя със смешното 4,7 инчово дисплейче на айфон 8?
Че даже вече знаеш и S9 с какво да го сравняваме...

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от kapron » 11 дек 2017, 21:34

Е 7 и 7+ отлично се сбиха със с8, а според слуховете с9 ще е много лек ъпдейт, най-много да се доближат до пърформанса на А11, все пак Гугъл не са им написали софтуер за нещо по-добро от някой друг пиксел на дисплея. Интересните работи могат да дойдат най-рано с Андроид 9.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X

Мнение от board » 11 дек 2017, 22:27

Ако искаш направо с iphone 4 да сравнявама S8 ;)

Кажи ми каква е основната разликата между iPhone X и другите айфони тази година? Не е ли най-вече големия OLED дислпея?

Lineage88
Регистриран: 09 ное 2017, 18:52

Мнението е изтрито.

Мнение от Lineage88 » 11 дек 2017, 22:27

[b]Модератор: [/b]Системно нарушаване на правилата.

Отговори