Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Направи си още 20 акаунта, за да пишеш едни и същи простотии. Ама толкова злоба и глупост трудно се разпределят само в един, нали?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
С безрамковия дизайн, например. И да с големия дисплей, който Епъл казаха на Самсунг как трябва да се направи, за да става на работа. Който дизайн и Самсунг и Хуавей обещаха да копират догодина, по някое време, когато благоволят Гугъл все пак де.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
[Quote]И да с големия дисплей, който Епъл казаха на Самсунг как трябва да се направи, за да става на работа.[/Quote]
Ахахахаха, по-голям виц не бях чел тази година!!! :D:D:D
Ахахахаха, по-голям виц не бях чел тази година!!! :D:D:D
-
- Регистриран: 17 ное 2013, 21:44
Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Виж сега, проблема е, че не само цената на айфона е висока, ами глобално всички си надуват цените и накрая се минава приемливата граница, която потребителя би платил.
Технологиите се развиват, всички компании правят оптимизации на процесите си, но цената все се дига нагоре. В края на краищата те не продават бугати вейрон и да имам ограничена ниша клиенти, а пускат продукт насочен към доста по-голяма маса.
И накрая, то на теб явно и хляба да ти го направят 10 лева, ще стоиш и ще си мълчил. То сигурно и протестите са безсмислени и ненужни. Човек трябва да расъждава свободно и да си защитава интересите и принципите, а не да е просто един консуматор без мнение. Тогава наистина се превръщаш в едно зомби, което позволява да го тъпчат. Когато компаниите се самозабравят, ние като потребили трябва да им светнем червена лампичка.
Технологиите се развиват, всички компании правят оптимизации на процесите си, но цената все се дига нагоре. В края на краищата те не продават бугати вейрон и да имам ограничена ниша клиенти, а пускат продукт насочен към доста по-голяма маса.
И накрая, то на теб явно и хляба да ти го направят 10 лева, ще стоиш и ще си мълчил. То сигурно и протестите са безсмислени и ненужни. Човек трябва да расъждава свободно и да си защитава интересите и принципите, а не да е просто един консуматор без мнение. Тогава наистина се превръщаш в едно зомби, което позволява да го тъпчат. Когато компаниите се самозабравят, ние като потребили трябва да им светнем червена лампичка.
Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
“В същото време доставчиците очакват поръчките от Apple през първото тримесечие на 2018 като цяло да бъдат по-високи от тези през същия период на 2017 година.” ;)
Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
И аз очаквам другата година да забогатея с един милион евро, ама... Това са само очаквания, нищо повече. :D
Re: Re: : Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Определено Samsung Galaxy S9 ако не му сложат по-висока цена ще се окаже победителя!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Re: Re: : Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Както всяка година ...:D