Ето най-популярните телефони в Mobile Bulgaria през миналата година
Ето най-популярните телефони в Mobile Bulgaria през миналата година
Нали бяха много хубави айфоните? Защо борсата е пълна с обяви за продаване на айфони? Питам понеже ми е любопитно каква е причината хората да си продават айфоните.
Re: Ето най-популярните телефони в Mobile Bulgaria през миналата година
Ами познай от три пъти. Жокер фирмени договори.
Re: Re: Ето най-популярните телефони в Mobile Bulgaria през миналата година
А така не е ли малко нечестна класацията?
И защо фирмите влагат кинти в айфони , вместо да стимулират раждаемостта !
Просто питам и отговор не искам !
:(
Просто питам и отговор не искам !
:(
Re: Re: Re: Ето най-популярните телефони в Mobile Bulgaria през миналата година
За да не се раждат такива философи като теб :D
Шегата настрана, по това какво количество телефони от определена марка се продават в борсата може да се съди кои са били и най-използваните телефони. И се продават не защото не стават, просто излиза нещо по-добро и хората си го взимат и продават старото. Аз за последните 2 години примерно съм купил и продал след това 6 телефона и то не защото не съм бил доволен от тях, а защото ми е слабост винаги да съм с топ ъф дъ топ модела. Скачам от марка на марка, от една операционна система на друга. Това ми доставя удоволствие.
Шегата настрана, по това какво количество телефони от определена марка се продават в борсата може да се съди кои са били и най-използваните телефони. И се продават не защото не стават, просто излиза нещо по-добро и хората си го взимат и продават старото. Аз за последните 2 години примерно съм купил и продал след това 6 телефона и то не защото не съм бил доволен от тях, а защото ми е слабост винаги да съм с топ ъф дъ топ модела. Скачам от марка на марка, от една операционна система на друга. Това ми доставя удоволствие.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Най-много се продават, защото най-много се купуват. Най-лесно се продават после с малка загуба след година - година и половина. Това единствената марка, на която цената пада трудно! Освен Самсунг, няма друга марка под андроид, която да задържа висока цената на своите продукти и след година употреба.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Интересни класации, като сложа настрани самсунг и нокиа, впечатление ми правят интересните андроидни "хуясивей" и "аксиоми", чудно ми е как някоя "дърворола/лениво" не се е класирала :D За iOS като за Steve-то - на гнило :P
[Quote]Wallker:
Питам понеже ми е любопитно каква е причината хората да си продават айфоните.[/Quote]
[B]Най-честата причина е, че излиза нов модел и е станало време да сменят стария да речем 2 - 3 годишен телефон.[/B]
Другата причина iOS 11 работи само на 64 битови устройства, т.е. от 5S нататък, а в борсата както виждаш има iPhone 4, 4S, 5, които вече са "зарязани" по-конкретно 4 с iOS7, а 4S с iOS9 и 5 с iOS 10, но за твое сведение да кажа, че на последните два това не им пречи да си работят, но просто са минали доста години след поддръжката и е съвсем нормално след 4 - 5 - 6 години няма как до безкрайност да се обновяват.
Надявам се, че разбра причината :P
Питам понеже ми е любопитно каква е причината хората да си продават айфоните.[/Quote]
[B]Най-честата причина е, че излиза нов модел и е станало време да сменят стария да речем 2 - 3 годишен телефон.[/B]
Другата причина iOS 11 работи само на 64 битови устройства, т.е. от 5S нататък, а в борсата както виждаш има iPhone 4, 4S, 5, които вече са "зарязани" по-конкретно 4 с iOS7, а 4S с iOS9 и 5 с iOS 10, но за твое сведение да кажа, че на последните два това не им пречи да си работят, но просто са минали доста години след поддръжката и е съвсем нормално след 4 - 5 - 6 години няма как до безкрайност да се обновяват.
Надявам се, че разбра причината :P
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 17 ное 2013, 21:44
По-скоро е защото де брикват след една година и стават неизползваеми - ""Понеже батерията е отслабнала"" :D:D:D