Потребители съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
Re: Потребители съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
Росене, честита радост! Нека хлапето стане умно и читаво като дядо си!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
Ако някой в този форум не знае кои са тримата глупаци в този форум, ами запознайте се с тях! Това са sladyrko, ilchev_n и vasil977. Последните двама са също така, и най-неграмотните, и необразовани. Мама и тате им купуват айфони, и тук се правят на големи пичове, като псуват наляво и надясно без някой да ги е засегнал с нещо. (no)
Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
Намериха си майстора!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
Аз съм на 36,от 19 годишен живея самостоятелно СМЕШКО и в казарма съм ходил олигофрен смотан, интернет чикиджия !Не пиша в някой форум по български и литеретура , разбрали анално податливо човече!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
Язък, че си толкова дърт, толкова прост, и толкова неграмотен. Една запетая не знаеш къде да сложиш в изречението. Ти книги през живота си не си чел, тръгнал да ми разправя, че живеел сам от 19 годишен. С акъл на 3 годишно бебе си... Дори папагала ми е по-умен от теб!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
Ама на майка ти знам къде да го сложа , тва е по-важно !Затривай си пубертетския профил , и не се занимавай с неграмотни !Намирай си високоинтелигентни форуми и се изевявяй там ! Тъпак недорасъл !
-
- Регистриран: 19 юли 2007, 17:49
Потребители съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone
Купона продължава с пълна сила - http://www.cand.uscourts.gov/newcasefeed?type=all&p=2
Виж и прикачената снимка :)
Виж и прикачената снимка :)