Сдружение иска да създаде мобилен виртуален оператор в България

nike09
Регистриран: 14 юли 2008, 00:55

Re: Re: Re: Re: Сдружение иска да създаде мобилен виртуален оператор в България

Мнение от nike09 » 26 яну 2018, 12:37

Защо да са постоянно падащи абонати?Тия абонати на какви услуги преминават?

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Re: Re: Re: Re: Сдружение иска да създаде мобилен виртуален оператор в България

Мнение от zazabg » 26 яну 2018, 16:12

Преминават от 2 сим на една
Преминават през Терминал 1 и 2 и услугите им се терминират
Преминават от тоя на оня свят

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сдружение иска да създаде мобилен виртуален оператор в България

Мнение от Ludogoretz » 26 яну 2018, 17:26

Много правилно каза, държавата ни се обезлюдява постоянно,в нашия блок има 15 апартамента преди 5 години всички бяха обитавани сега се обитават 9,собствениците им са по чужбина.

kalekoaleko
Регистриран: 25 яну 2018, 21:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сдружение иска да създаде мобилен виртуален оператор в България

Мнение от kalekoaleko » 26 яну 2018, 21:49

Какви глупости дрънкаш,тука за 20-25лв. Имаш безупречен мобилен нет, в Англия за Тея пари през нета един разговор не можеш да проведеш, вземи си предплатена и домашен ей ти 20 лева, аман от цинцари,за 2-3 лева и уй да ви дадат ще го налапате - аванта да е

Eur0tica
Регистриран: 04 юни 2014, 10:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сдружение иска да създаде мобилен виртуален оператор в България

Мнение от Eur0tica » 26 яну 2018, 22:23

Ползвал съм мобилен нет в Англия и знам за какво става въпрос. За 5 паунда ползвах цял месец неограничен интернет за онлайн телевизия от Т-мобайл.
Постът ми е за такива като вас, които си мислят, че всички трябва да се съгласят с вашето мнение. А тоя мит за бързия интернет в България скоро ще бъде тотално разбит. Това, че на места в спийдтеста ви показва едни цифрички а на практика е посредствен, всички ще разберат.
И полека с тона, кой какво лапа лично мен не ме интересува.

https://money.bg/internet-it/kolko-barz-mobilen-internet-polzvat-balgarite-v-sravnenie-s-ostanaliya-svyat.html

Отговори