Canalys: Apple са доставили 29 милиона броя от iPhone X

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Canalys: Apple са доставили 29 милиона броя от iPhone X

Мнение от Vasil977 » 27 яну 2018, 20:36

Телефона не е за впечатление глупаците се впечатляват от телефони и коли истината е в кеша

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Canalys: Apple са доставили 29 милиона броя от iPhone X

Мнение от sladyrko » 27 яну 2018, 20:50

Намерил си на кого да обесняваш :D

За тяхната заплата от 500лв е нормално да си мислят, че всеки го взима да впечатли останалите, а и липсвата на мисловна дейност доста помага. Как може да си мили разумен човек с IQ повече от 50, че някой би си помислил, че е "гъзар" имайки ТЕЛЕФОН при положение, че още над 29 милиона имат същия модел :D Разбирам да беше 100 000 пак щеше да е по-разбираемо...
Човека си ползва телефон за 300лв и всеки с по-скъп му е "враг". Пак поради липсата на мисловна дейност.
Предполагам наистина има хора които си мислят, че с телефон на лизинг (толкова скъп) са повече от останалите, но това са някаква нищожна част от всички потребители. Повечето си го вземат заради подобренията и имането на възможност.
Да ги наричаш Бай Ганьо е обида към този интересен български персонаж. Той никога не е завиждал, просто си е бил селянин.

Аз например имам кола за която "тея индивиди" биха казали, че съм цървул правещ се на гъзар, но нямам телефон за 2000+ лева... Те си мислят, че всеки купува най-скъпото за да изпъква над останалите... Толкова им работи системата. :)

P.S:Ако наистина работиш за едни 500лв и си купуваш телефон за 150лв лизинг на месец (заедно с плана) само за да си с топ модела, наистина си тъпо парче.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Canalys: Apple са доставили 29 милиона броя от iPhone X

Мнение от tzincbg » 27 яну 2018, 21:43

Не точно. Просто много от Андроид потребителите се смятаме за по-умни, защото за по-малко пари телефоните ни правят същото и дори повече - имаме пълна свобода как да работи системата, вкл. честота на процесора, греене, блокиране на енергоемки процеси, възможност да блокираме стартирането на определени приложения, сайтове изцяло, множество модификации на системата - по-шарени или по-бързи по избор, модификации на звука и прочие.
И забравяме, че често феновете на Айфон просто искат да им е бързо и лесно, да е по-трудно да си прецакат сами телефона и са готови да си плащат за това. Често те също са по-умни, но в други области, не им доставя удоволствие да си човъркат, оптимизират, украсяват, ускоряват телефона като на нас.

Напр. си инсталирах xposed модул, който променя нотификации, икони, функции на бутони, досега винаги е работил, но на този телефон след рестарт почна да дава system ui has stopped и до там. Докато намеря в twrp recovery всичките му файлове да ги изтрия, се поизпотих. Не е за всеки. Не казвам, че въобще е нужно да се инсталират такива неща, но за някои от нас си е тръпка, интелектуално предизвикателство.
Просто с IPhone феновете сме различни вселени и се караме и взаимно се мислим за тъпи.

mathur
Регистриран: 18 дек 2010, 20:36

Re: Re: Re: Re: Canalys: Apple са доставили 29 милиона броя от iPhone X

Мнение от mathur » 27 яну 2018, 21:46

Имна да в чалготеките...(woo)(woo)(woo)(woo)

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Canalys: Apple са доставили 29 милиона броя от iPhone X

Мнение от iWolff » 27 яну 2018, 21:54

За нещата за които говориш се изисква руут. Сигурен съм, че не повече от 30% от потребителите на Андроид имат руут, а повечето дори не знаят какво е това. И аз преди години си играех много с къстъм ромове и модификации, но нищо хубаво не видях от това. Идва един момент в който телефона толкова се е забатачил, че е неизбежно да трябва да върнеш стоков ром, а междувременно гаранцията на телефона е отпаднала с руутването. При IPhone пък имаш джейлбрейк, при който също можеш да правиш всякакви модификации. И най-важното, след рестор можеш да си занесеш телефона на сервиз ако има нужда и там няма никакви следи, че е бил джейлбрейкван. Пробвал съм го лично. Както и да е, сега съм с Note 8, но нямам никакво намерение да го руутвам.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Canalys: Apple са доставили 29 милиона броя от iPhone X

Мнение от Боби13 » 27 яну 2018, 22:09

Аз си мисля, че си голям оптимист за 30% рут. Мисля си, че е под 10% ;)

Отговори