България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Тези цифри може да са залъгалка за журналисти от пик и 24часа, но със сигурност не значат нищо за качеството на предоставяната услуга. Дай нещо от техническия отдел, а не от ПР отдела.
между другото колко човека тук във форума са инсталирали open signal?
между другото колко човека тук във форума са инсталирали open signal?
Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Да, току-що. Ето сравнение със спийдтест:. Аз поне не виждам голяма разлика.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Аз по-скоро се чудя, колко човека са го имали и са го ползвали по времето на тестовия период миналата година, да се види доколко е представително проучването. На сайта им пише, че по света имат общо 20 мил. потребители, не знам дали става дума за редовни потребители.
Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
[Quote]Тези цифри може да са залъгалка за журналисти от пик и 24часа, но със сигурност не значат нищо за качеството на предоставяната услуга.[/Quote]
И аз това му викам. Мен не ме бърка дали се изговарят 5 или 5 милиона минути на ден. Важното е аз какво получавам като услуга срещу парите си. А тя ден след ден се влошава и на моменти е неизползваема.
И аз това му викам. Мен не ме бърка дали се изговарят 5 или 5 милиона минути на ден. Важното е аз какво получавам като услуга срещу парите си. А тя ден след ден се влошава и на моменти е неизползваема.
-
- Регистриран: 17 ное 2013, 21:44
Re: Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Точно заради нета на Мтел минах на Вива! Не може аз всеки път като цъкна линк да се чудя дали ще зареди или не! А па в Youtube изобщо не се и опитвах да влизам... Направо изписва Error и чаооо!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Сега доволен ли си от Виваком?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Много! Като изключим наглите бездарници в офисите, но това важи за всички оператори и се лекува с онлайн плащане. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
На който му дава error на YouTube, да го зарежда през UC browser.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Спря да дава грешка откакто смених оператора...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България е на девето място в света по скорост на 4G мрежите
Сигурен съм. Нито на виваком, нито на Теленор, нито на Макс ми се е случвало. Просто давам авариен вариант.