Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Кво ревете толкова - миналото лято си взех С8 за 1050лв. Това лято ако е 1150 пак ще си взема С9.
[Quote]Толкова смартфони има произведени в световен мащаб и застояли поскладове, че направо се чудя, какво ги правят и какво им е "бъдещето на тях".[/Quote]
Правят с тях това, което правят с непродадените нови автомобили. Унищожават ги, за да не подбиват цените.
Правят с тях това, което правят с непродадените нови автомобили. Унищожават ги, за да не подбиват цените.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Не говорим за 1000лв а за 2000 лв. почти колкото Айфон 10. Да видим каква ще му е цената. Но не вярвам да я 1000лв.Може би около 1600лв
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
[Quote]Не говорим за 1000лв а за 2000 лв. почти колкото Айфон 10.[/Quote]
Ами приемлива цена, какво толкова...
Ами приемлива цена, какво толкова...
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
[Quote]Правят с тях това, което правят с непродадените нови автомобили. Унищожават ги, за да не подбиват цените[/Quote]
Не знам. Не ми е попадала такава информация, че нещо произведено се унищожава, за да не подбива цената(например!) на новия модел, но е логично.
П.п: И какво? Произвеждат Самсунг 5млн. броя някакъв модел, продават 3,5млн. от него и...остатъка "си го прибират"?
Не знам. Не ми е попадала такава информация, че нещо произведено се унищожава, за да не подбива цената(например!) на новия модел, но е логично.
П.п: И какво? Произвеждат Самсунг 5млн. броя някакъв модел, продават 3,5млн. от него и...остатъка "си го прибират"?
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Е, нали трябва да има остатъчна продукция за подмяна на дефектирали бройки, което в световен мащаб са поне няколко стотин хиляди.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Не вярвам от напълно готовата продукция да свалят и да слагат на дефектиралите.
Отдавна в производствата се произвеждат повече части от необходимите за сглобяване.
П.п: а за напълно нова подмяна да не говорим. Колко често това се случва? И какъв процент от всички продажби за модела е?
Отдавна в производствата се произвеждат повече части от необходимите за сглобяване.
П.п: а за напълно нова подмяна да не говорим. Колко често това се случва? И какъв процент от всички продажби за модела е?
Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Колко ще струват А3-А5 2018
Ти не разбра ли, че няма да има вече А3 и А5?! От тази година вече са А8 и А8+, после ще е А9 и А9+ и т.н.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Преди почти 2 години си взех s7 edge за кажи речи 1500 лева, и сега ако си мислят, че за същия клас телефон ще им дам 500 лева отгоре са се объркали жестоко. Фен съм на марката имам още техни устройства, но само за едната фенщина да ме клатят с надути цени няма да стане!