Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
Re: Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
Да сравняваш размера на рамта при ios и дроид, тва е излагация. ;) iOS като е с 2 рам що не е и твойта S класа с 2? Смехории си дрънкаш и тва е.
Re: Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
Аполон, демонстрираш тотална техническа неграмотност !!! Да ти имам S класата :D
Re: Re: Re: Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
Теленор май изкараха най-добрите цени.
С план Тотал 24,99 цената в брой на S9 е 1240 лв., а S9+ е 1390 лв.
За сравнение при Мтел със сходния план Без граници XL 26,99 цените са съответно 1280 и 1430 лв.
И в допълнение ако върнеш стар работещ смартфон получаваш 200 лв. отстъпка от цената. Това важи само за закупуване в брой.
С план Тотал 24,99 цената в брой на S9 е 1240 лв., а S9+ е 1390 лв.
За сравнение при Мтел със сходния план Без граници XL 26,99 цените са съответно 1280 и 1430 лв.
И в допълнение ако върнеш стар работещ смартфон получаваш 200 лв. отстъпка от цената. Това важи само за закупуване в брой.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
Поне да бяха увеличили капацитета на Батерията. Всеки да си прави сам изводите и да си преценява дали го устройва. Но аз не бих го купил.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
При теленор бива, горе долу офертата и пак е доста скъп телефон като цяло, както и да го гледаш. Можело даже до 600лв да ти свалят, но никой да не се надява. Проверих как изкупуват телефоните в сайта в описанието на промото - повечето телефони ги няма, особенно от последните 2 години. А за пример Самсунг галакси С4 актив го изкупуват за около 5 лева :D
И тея са пълна гавра...
В Америка Бест Бай вече предлага $100 отстъпка, ако го вземеш с договор с оператор...
Там са истинските оферти, нашите тука са за замазване на погледна.
И тея са пълна гавра...
В Америка Бест Бай вече предлага $100 отстъпка, ако го вземеш с договор с оператор...
Там са истинските оферти, нашите тука са за замазване на погледна.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
Много хора си използват телефоните като плейъри, както и он еър или през аудиото на колата да си слушат музика. Аз примерно имам няколко тонколони, свързвани с телефон през блуутут и съм ги изоставил, първо заради посредствения си звук и второ, защото и тях трябва да зареждам често.
На микроСД-то си имам хиляди 32-битови трака, плейърът, който ползвам, си има десетки настройки, филтри, ресамплър, виртуалайзъри и професионален 14-степенен еквалайзер и използва специализирания допълнителен аудио чип на телефона. С Долби Атмос включен, изкарва по-силен звук (да не говорим за качество) от блуутут тонколоната, която е голяма колкото целия телефон и даже "виртуален" бас през говорителите. Да не говорим какъв е звукът през качествените слушалки.
За хора, които са доволни на сток плейър, вграден в общия чип усилвател и фабричните слушалки с музика от дейта.бг на 192kbps variable br, няма какво да добавя. За всеки влак си има пътници. Аз си слушам стерео телефона почти навсякъде, даже вече не си нося и тонколоните, особено в колата през блуутут и на слушалки. Качеството от аудио файловете през вътрешните настройки на плеъра, хардуера на телефона до самата афтър-маркет аудио система в колата, е неописуемо. И няма защо за всяко нещо да си купувам допълнително и отделно устройство.
И само да напомня, от може би Галакси S5, всички бенчмаркове си остават само такива на хартия, защото за 2 ms разлика колко бързо ще ти отвори браузъра един SD810 или 845, или ще ти даунлоудне някакъв файл, буквално никога не можеш да го усетиш във всекидневната работа. Да не говорим колко пъти Самсунг намаляваха капацитета на батериите си спрямо предходни модели от същата серия. Нещото, което е най-важно точно за тези CPU зверове, особено с натоварването, за което уж са предназначени.
На микроСД-то си имам хиляди 32-битови трака, плейърът, който ползвам, си има десетки настройки, филтри, ресамплър, виртуалайзъри и професионален 14-степенен еквалайзер и използва специализирания допълнителен аудио чип на телефона. С Долби Атмос включен, изкарва по-силен звук (да не говорим за качество) от блуутут тонколоната, която е голяма колкото целия телефон и даже "виртуален" бас през говорителите. Да не говорим какъв е звукът през качествените слушалки.
За хора, които са доволни на сток плейър, вграден в общия чип усилвател и фабричните слушалки с музика от дейта.бг на 192kbps variable br, няма какво да добавя. За всеки влак си има пътници. Аз си слушам стерео телефона почти навсякъде, даже вече не си нося и тонколоните, особено в колата през блуутут и на слушалки. Качеството от аудио файловете през вътрешните настройки на плеъра, хардуера на телефона до самата афтър-маркет аудио система в колата, е неописуемо. И няма защо за всяко нещо да си купувам допълнително и отделно устройство.
И само да напомня, от може би Галакси S5, всички бенчмаркове си остават само такива на хартия, защото за 2 ms разлика колко бързо ще ти отвори браузъра един SD810 или 845, или ще ти даунлоудне някакъв файл, буквално никога не можеш да го усетиш във всекидневната работа. Да не говорим колко пъти Самсунг намаляваха капацитета на батериите си спрямо предходни модели от същата серия. Нещото, което е най-важно точно за тези CPU зверове, особено с натоварването, за което уж са предназначени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
[Quote]А за пример Самсунг галакси С4 актив го изкупуват за около 5 лева[/Quote]
205 лв. 200 за всеки върнат телефон + 5 лв. дооценяване за s4.
205 лв. 200 за всеки върнат телефон + 5 лв. дооценяване за s4.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
Vasil977
Дата: 25.02.2018 22:20
Гледах на живо представянето от калдата и ми стана смешно като го сравняваха с мейт 10 про прото снимаше по добре и дисплея беше по ярък от скапания самсунг голяма излагация
Здравей, може ли линк къде точно са го сравнявали, аз изгледах набързо и не можах да видя, може би защото съм превъртал видеото.
Мерси!
Дата: 25.02.2018 22:20
Гледах на живо представянето от калдата и ми стана смешно като го сравняваха с мейт 10 про прото снимаше по добре и дисплея беше по ярък от скапания самсунг голяма излагация
Здравей, може ли линк къде точно са го сравнявали, аз изгледах набързо и не можах да видя, може би защото съм превъртал видеото.
Мерси!
Re: Re: Серията Samsung Galaxy S9 носи познат дизайн и множество малки подобрения
[Quote]Рам та е 6 GB !!!
Цената е същата като на S+ Когато излезе 949?.[/Quote]
По-добре Nokia 8 Sirocco - 6GB RAM, 128GB памет и на цена 749 евро тогава.
Цената е същата като на S+ Когато излезе 949?.[/Quote]
По-добре Nokia 8 Sirocco - 6GB RAM, 128GB памет и на цена 749 евро тогава.