Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Аз го направих още в момента, в който китацйите започнаха да правят наистина добри телефони. И не съжалих дори и за момент. Но трябва да се отбележи, че за мен материалите са без значение. Дори бих предпочел нещо с по-малко метал, защото се драска прекалено лесно за телефон. Иначе нямах проблеми, веднага му сложих някакъв ROM с чист Android- и летеше, и изкарваше повече от всеки друг телефон, който съм имал преди това. За OnePlus One говоря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Няма невъзможни неща. През последните 6 години си купувах всяка година т.н. флагмани на Самсунг и Епъл. Два Ноута,S4,6s+,7+. През ноември си взех Х, а за втори апарат Редми Ноут 4,64 гб. Не съжалявам нито за покупката на Х, нито пък съм разочарован от закупуването на Xiaomi-то. За втори апарат, моделите на Xiaomi са отличен избор. Не виждам нищо необичайно от това, че след като са ползвани висок клас телефони се закупи някой модел от друг производител. Xiaomi, ако пооправят камерата на моделите си, ще се утвърдят твърдо на четвърто място по продажби в световен мащаб, а в дългосрочен план могат да се прицелят и в третото място окупирано от друг китайски производител.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Колко години и месеци ти изкара Oneplus one?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
МАЛОУМНИК СИ ти ,че си даваш парите за китайски сапунерки...:D:D:D:D(flower)
Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
>> С 6,5” вариант на айфон...разбиват всички граници, които беше поставил Джобс приживе. Ще въведат и модели с две сим карти, които ще се предлагат основно на азиатския пазар. Този път вече мисля, че ще ударят здраво китайските производители по продажби и на техен терен.
От средата на годината започва надцакването в 6.5" калибър.
И не Епъл няма да са единствените, имаше някакви 6.6" и на Huawei Honor Note 9 и на Sony X Ultra 6.45" в rumers на GSMArena-та, които изчезнаха, или май по-скоро се скриха от поглед. Самсунг също няма да прпусне да изцака с нещо в този клас, по-скоро в 7", може би и затова се отказа да обявява нови смартове единствено по изложения. LG - и те крият нещо като коз май. Xiaomi ще се опита да влезе в борбата със 7" на ниски цени, явно съзнават че нямат шанс в 6.5" мелето :)
Въобще годината се очертава да е пълна с изненади в 6"-7" диапазон, такива са слуховете към днешна дата: https://www.techadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/best-new-phones-2018-3613852/
От средата на годината започва надцакването в 6.5" калибър.
И не Епъл няма да са единствените, имаше някакви 6.6" и на Huawei Honor Note 9 и на Sony X Ultra 6.45" в rumers на GSMArena-та, които изчезнаха, или май по-скоро се скриха от поглед. Самсунг също няма да прпусне да изцака с нещо в този клас, по-скоро в 7", може би и затова се отказа да обявява нови смартове единствено по изложения. LG - и те крият нещо като коз май. Xiaomi ще се опита да влезе в борбата със 7" на ниски цени, явно съзнават че нямат шанс в 6.5" мелето :)
Въобще годината се очертава да е пълна с изненади в 6"-7" диапазон, такива са слуховете към днешна дата: https://www.techadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/best-new-phones-2018-3613852/
Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
T.E. Казано по друг начин просто таблетите ще имат по-мощни процесори и Най-после добри камери.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Всъщност 6.2" до 6.5" може би са оптималните размери за преносим комуникатор - когато смартът престава да бъде скъпо томагочи от тип ало слушалка+(селфи)снимачка, а се превръща в многофункционален малогабаритен мобилен компютър за всичко. Азиатците са го осъзнали преди западняците.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Идеално, нека има по-голям избор при телефоните с голям дисплей.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_wireless_charging_iris_scanner-news-29737.php
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_wireless_charging_iris_scanner-news-29737.php
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
За мен всичко, за което трябват 2 ръце, вместо 1, е таблет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
А бе, то и за патката ми трябват две ръце да я държат, ама не е таблет.
пп. Знаеш що мъж си търси клеватна партньорка с малки ръце, нали?
пп. Знаеш що мъж си търси клеватна партньорка с малки ръце, нали?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!