VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
Re: Re: Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
Прав съм, прочети каква е идеята и какво представлява VoLTE. Не е логично да се обединят data плановете и стандартните, защото data плановете са предназначени за таблети или преносими компютри, от които в повечето случаи няма как да проведеш стандартен разговор, с изключение на някои таблети. Идеята на VoLTE е висококачествен разговор и сърфиране по време на разговор на висока скорост. Тоест например да говориш през слушалки и в същото време да сърфираш на телефона с висока скорост, защото в момента минавайки при разговор на 2G/3G, сърфирането по време на разговора е в някои случаи невъзможно.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
Мисля, че бъркаш теорията със съществуващата и изостаналa технологично порочна практика, а може би и аз избързвам и не сме 2020 все още.
И сега мога да си провеждам (видео)разговори през различните месенджери и да върша доста други дейности в паралел по LTE!
Тогава кому е нужно това VoLTE, ако не да елиминира горните посредници месенджери и вдигне печалбите на телекомите?
Та 1 GB данни са ~= 1100 min. Viber, ~= 700 min Skype, ~=150 min Duo video разговори.
И сега мога да си провеждам (видео)разговори през различните месенджери и да върша доста други дейности в паралел по LTE!
Тогава кому е нужно това VoLTE, ако не да елиминира горните посредници месенджери и вдигне печалбите на телекомите?
Та 1 GB данни са ~= 1100 min. Viber, ~= 700 min Skype, ~=150 min Duo video разговори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
Нищо не бъркам и не става въпрос за разговор през външно приложение и сърфиране по същото време, а за [B]едновременен стандартен разговор и сърфиране[/B]. Айде прочети все пак:
https://technews.bg/article-88627.html
https://technews.bg/article-88627.html
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
[Quote]Ставаш банален с това хвалене във всяка тема![/Quote]
Кое е хвалене? Казването на истината?! То вярно, че тя боли, ама това изкривено мислене което го имате е плачевно вече.
@[B]maxito2[/B]
[Quote]
Къде намеси моята грамотност като съм написал точно 2 думи.. [/Quote]
Започване на изречение с малка буква, многоточие само с две точки, нито ти е за първи, нито ще ти е и за последен път както се вижда.
[Quote]Провери кога се пише "някои" и кога - "някой"..[/Quote]
Няма безгрешен човек, поне се старая да допускам минимум грешки и текста който пиша да не създава дискомфорт на четящите го.
[Quote]По темата - странно е да се обявяват подобни приходи, които са само с 50 млн. повече от тези на Мтел.[/Quote]
И кое му е странното? Твоето и на другите изкривено мислене, че щом е от Оранжевите е лошо, но всички други са ангелчета?
@[B]kpo[/B]
[Quote]Звучиш донякъде логично, но се надявам да не си прав.[/Quote]
Може и да е седнал, но това което пише е самата истина, вземете прочетете в крайна сметка за тези стандарти, технологии и термини, преди да ги обсъждате и да се изказвате неподготвени.
Кое е хвалене? Казването на истината?! То вярно, че тя боли, ама това изкривено мислене което го имате е плачевно вече.
@[B]maxito2[/B]
[Quote]
Къде намеси моята грамотност като съм написал точно 2 думи.. [/Quote]
Започване на изречение с малка буква, многоточие само с две точки, нито ти е за първи, нито ще ти е и за последен път както се вижда.
[Quote]Провери кога се пише "някои" и кога - "някой"..[/Quote]
Няма безгрешен човек, поне се старая да допускам минимум грешки и текста който пиша да не създава дискомфорт на четящите го.
[Quote]По темата - странно е да се обявяват подобни приходи, които са само с 50 млн. повече от тези на Мтел.[/Quote]
И кое му е странното? Твоето и на другите изкривено мислене, че щом е от Оранжевите е лошо, но всички други са ангелчета?
@[B]kpo[/B]
[Quote]Звучиш донякъде логично, но се надявам да не си прав.[/Quote]
Може и да е седнал, но това което пише е самата истина, вземете прочетете в крайна сметка за тези стандарти, технологии и термини, преди да ги обсъждате и да се изказвате неподготвени.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
Операторите,като доставчици на интернет надали се притесняват от месинджърите, по-скоро Volte ги улеснява ,да не се преключват гласовите повиквания към друга мрежа и от там да си опростят инфраструктурата и да пренасочат честотите на 3G и 2G към 4G и бъдещото 5G
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
Не мисля повече да споря засега, 2020 ще изровя темата и продължим за проектните цели на VoLTE.
@PoceH_BullShit
Ти пък си най-подготвеният и всичките ти постове са типично мърляшки.
@PoceH_BullShit
Ти пък си най-подготвеният и всичките ти постове са типично мърляшки.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
[Quote]Ти пък си най-подготвеният и всичките ти постове са типично мърляшки. [/Quote]
И това го казва човека, който не прави разлика м/у VoLTE и VoIP... смях в залата... (woo)
И това го казва човека, който не прави разлика м/у VoLTE и VoIP... смях в залата... (woo)
Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
[Quote]Започване на изречение с малка буква, многоточие само с две точки, нито ти е за първи, нито ще ти е и за последен път както се вижда.[/Quote]
Просто от отегчение е драснал два реда да отчете присъствие в темата.
[Quote]И кое му е странното? Твоето и на другите изкривено мислене, че щом е от Оранжевите е лошо, но всички други са ангелчета?[/Quote]
Е нали Мтел са премиум оператор - операторът на елита в страната? От него дори л.йната са вкусни. Напълно съм съгласен, че е погрешно ширещото се мнение, че щом е от Виваком е лошо.
Ако всичките ни оператори са скапани бих написал, че Виваком е най-малко скапания, дори бих го нарекъл коректен оператор.
Странно е, че когато го казах това на Епъла по не такъв мек начин ме нарекоха хейтър. А онзи ги хвалеше не във всяка тема, а във всяко мнение. Бисери като "Мтел е премиум оператор", "във Виваком са бедняците и селяните" са именно негови творения.
Просто от отегчение е драснал два реда да отчете присъствие в темата.
[Quote]И кое му е странното? Твоето и на другите изкривено мислене, че щом е от Оранжевите е лошо, но всички други са ангелчета?[/Quote]
Е нали Мтел са премиум оператор - операторът на елита в страната? От него дори л.йната са вкусни. Напълно съм съгласен, че е погрешно ширещото се мнение, че щом е от Виваком е лошо.
Ако всичките ни оператори са скапани бих написал, че Виваком е най-малко скапания, дори бих го нарекъл коректен оператор.
Странно е, че когато го казах това на Епъла по не такъв мек начин ме нарекоха хейтър. А онзи ги хвалеше не във всяка тема, а във всяко мнение. Бисери като "Мтел е премиум оператор", "във Виваком са бедняците и селяните" са именно негови творения.
Re: Re: VIVACOM продължава да води по общи приходи и през 2017
Крадци са според теб защото:
1. Причина 1
2. Причина 2
Това доводи и факти няма да ги коментираме, понеже не умеете друго освен да се из@кате на метеното. Не ви ли обучават поне за lvl1 тролове?! (no)
1. Причина 1
2. Причина 2
Това доводи и факти няма да ги коментираме, понеже не умеете друго освен да се из@кате на метеното. Не ви ли обучават поне за lvl1 тролове?! (no)