Без OLED, жак за слушалки и водоустойчивост, 680 евро са прекалено много.
Не знам кой би дал толкова пари вместо да предпочете S9 или XZ2. Преди Р серията конкурираше с цена, сега не знам на какво разчитат.
Иначе очаквам с нетърпение Pro каква камера ще предложи.
Детайли за характеристиките на Huawei P20
Re: Детайли за характеристиките на Huawei P20
Не знам кой би дал толкова пари вместо да предпочете S9 или XZ2
Ами 160 Евро по евтин
И в предвид колко лесно се чупят тези дисплей на самсунг
Ами 160 Евро по евтин
И в предвид колко лесно се чупят тези дисплей на самсунг
Re: Re: Детайли за характеристиките на Huawei P20
[quote]Ами 160 Евро по евтин
И в предвид колко лесно се чупят тези дисплей на самсунг[/quote]
Не са 160 евро, а 100, което като се вземе телефон с договор на изплащане, ще е по-малко то 10 лева на месец като разлика.
И откъде ти хрумна, че дисплеите на Самсунг се чупят лесно? Ти колко дисплея счупи? Аз за 6 години ползване на AMOLED дисплеи на Сансунг не успях да счупя нито един от S2, S3, Note 3 и S7. Пък и Р серията ползват дисплеи на LG, като се очаква да започнат да ползват и от Самсунг тази година.
Лично за мен тази цена на Р20 е нереална, още повече, че и процесора им отстъпва чувствително вече на SD 845.
Както казах, чакам да видя Pro варианта на Р20, защото обещават добра камера.
И в предвид колко лесно се чупят тези дисплей на самсунг[/quote]
Не са 160 евро, а 100, което като се вземе телефон с договор на изплащане, ще е по-малко то 10 лева на месец като разлика.
И откъде ти хрумна, че дисплеите на Самсунг се чупят лесно? Ти колко дисплея счупи? Аз за 6 години ползване на AMOLED дисплеи на Сансунг не успях да счупя нито един от S2, S3, Note 3 и S7. Пък и Р серията ползват дисплеи на LG, като се очаква да започнат да ползват и от Самсунг тази година.
Лично за мен тази цена на Р20 е нереална, още повече, че и процесора им отстъпва чувствително вече на SD 845.
Както казах, чакам да видя Pro варианта на Р20, защото обещават добра камера.
Re: Re: Re: Детайли за характеристиките на Huawei P20
Засега това е предварителна информация. Другата седмица ще разберем точната сума, но няма да се изненадам ако продажбите започнат на по-ниска цена - мисля, че и преди е било така.
За Самсунг също се спрягаха доста високи цени, но в крайна сметка са близки до миналогодишните. Ясно е, че цените са нагоре, въпроса да е умерено нагоре. 680 евро за базовия модел би било очаквано, с приподписването ще слезе на хиляда, там някъде беше Р10 като го пуснаха, стига да не греша.
до Автор: Spikul
изброените телефони които си изброил не са извити освен ако S7 не е а относно С8 с който го сравних
На С8 предполагам и с9 дисплея можеш да го счупиш и от 30см падане или поне да го напукаш смяната на С8 550лв
изброените телефони които си изброил не са извити освен ако S7 не е а относно С8 с който го сравних
На С8 предполагам и с9 дисплея можеш да го счупиш и от 30см падане или поне да го напукаш смяната на С8 550лв