LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
Копираха ноча, копираха бигсби. Желая им продажби колкото на блекбери. Язък за новия дисплей...
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
Забрави изкуствения интелект от Хуауей.LG винаги са копирали от другите марки.
Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
И LG имат своите патенти, които другите са копирали. На пример патента за двойна основна камера в мобилен телефон, го притежават още от пускането на Optumus 3D, преди Самсунг патентоваха дисплей за телефон с пропорция 2:1. Даже на Самсунг не е точно 2:1 за да заобиколят LG. Просто имаха два кофти модела G4 и G5 и си платиха скъпо за това.
Re: Re: Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
[Quote]Почти всичко днес дължим на LG.
Apple незаслужено обра техните лаври.
Всичко започна с LG Prada, почти една година преди Apple. Дисплей със съотношение 2:1 с LG Chocolate[/Quote]
Малко е късно за първоаприлските шеги :D
Apple незаслужено обра техните лаври.
Всичко започна с LG Prada, почти една година преди Apple. Дисплей със съотношение 2:1 с LG Chocolate[/Quote]
Малко е късно за първоаприлските шеги :D
Re: Re: Re: Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
Не е първоаприлска (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
Ако не е шега, тогава е тъжно, че някой може да си мисли, че смотаната LG Prada е повлияла някак на индустрията и може да се сравнява с айфона.
Първо твърдението, че Prada e телефон от година преди айфона не е вярно. Мисля че почти заедно бяха обявени, не че това е толкова важно. Важното е, че айфона представи изцяло нов интерфейс, менюта с кинетично скролване, пинч ту зум, мултитъч... и всичко това вградено навякъде, в галерията, в браузъра, в гугъл мапс... общо взето до голяма степен нещата които ползваме днес и приемаме за даденост. Просто погледнете интерфейсите на другите ОС-и през 2007-ма и ще ви стане ясно.
Другото ключово нещо, Епъл представи App Store, който за отрицателно време се напълни с качествен софтуер, отвяващ другите платформи.
И да, така като се замисля за не смартфончето Prada, имащо някакъв посредствен интерфейс и нищо запомнящо се... дали то е промени някак индустрията, еми твърдо НЕ.
Първо твърдението, че Prada e телефон от година преди айфона не е вярно. Мисля че почти заедно бяха обявени, не че това е толкова важно. Важното е, че айфона представи изцяло нов интерфейс, менюта с кинетично скролване, пинч ту зум, мултитъч... и всичко това вградено навякъде, в галерията, в браузъра, в гугъл мапс... общо взето до голяма степен нещата които ползваме днес и приемаме за даденост. Просто погледнете интерфейсите на другите ОС-и през 2007-ма и ще ви стане ясно.
Другото ключово нещо, Епъл представи App Store, който за отрицателно време се напълни с качествен софтуер, отвяващ другите платформи.
И да, така като се замисля за не смартфончето Prada, имащо някакъв посредствен интерфейс и нищо запомнящо се... дали то е промени някак индустрията, еми твърдо НЕ.
Re: Re: Re: Re: Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
Кое точно да гледам във видеото, как се сменят снимки с тапване по дисплея и после натискане на стрелка. Или може би как се въвежда адрес във WAP брузъра с виртуални бутони с цифри, които натискаш по няколко пъти... просто гениална реализация на виртуална клавиатура ;)
Ето да видиш някакви клипчета, какво представлява айфона в същото време.
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z6PGRF0Wy_I[/Youtube]
Колкото до дългия шоколад, еми и той е леко безумен. Слагаш 21:9 дисплей и после по още няколко сантиметра рамка отгоре и отдолу, и каква е идеята? Нищо общо със сегашната концепция за издължаване на дисплея. Още повече този телефон да е повлиял с нещо.
Хубаво че LG първи са сложили чужд двуядрен чипсет, ама нито са го проектирали, нито произврли... какво другите намаше да ползват Tegra 2 в телефоните си, ако не бяха LG ли?
Ето да видиш някакви клипчета, какво представлява айфона в същото време.
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z6PGRF0Wy_I[/Youtube]
Колкото до дългия шоколад, еми и той е леко безумен. Слагаш 21:9 дисплей и после по още няколко сантиметра рамка отгоре и отдолу, и каква е идеята? Нищо общо със сегашната концепция за издължаване на дисплея. Още повече този телефон да е повлиял с нещо.
Хубаво че LG първи са сложили чужд двуядрен чипсет, ама нито са го проектирали, нито произврли... какво другите намаше да ползват Tegra 2 в телефоните си, ако не бяха LG ли?
-
- Регистриран: 07 юли 2011, 13:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
Поправете ме, ако греша ама iphone-a доста време нямаше реална многозадачност, докато аз го имах в N8-цата още далечната 2010 както и една много полезна екстра за мен USB OTG, която първо я имаше отново в N8 :D
Ина доста компании, които са допринесли за развитието на телефоните, не сам Apple.
Ина доста компании, които са допринесли за развитието на телефоните, не сам Apple.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
[Quote]За да бъде конкурент на...LG Prada![/Quote]
Кажи ми, че се шегуваш?
Кажи ми, че се шегуваш?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G7 може да има допълнителен бутон за виртуален асистент
[Quote]Поправете ме, ако греша ама iphone-a доста време нямаше реална многозадачност, докато аз го имах в N8-цата още далечната 2010 както и една много полезна екстра за мен USB OTG, която първо я имаше отново в N8 [/Quote]
Абе аз реална многозадачност имах през далечната 2005 година с Нокиа 7610, ама айде да не се сещаме, че тогава Айфона е бил в едни други измерения. :D
Абе аз реална многозадачност имах през далечната 2005 година с Нокиа 7610, ама айде да не се сещаме, че тогава Айфона е бил в едни други измерения. :D