Ребрандирането на Мтел наближава
Re: Re: Re: Re: Ребрандирането на Мтел наближава
Словения определено не е с по-висок стандарт от Австрия... 😁
Re: Re: Re: Ребрандирането на Мтел наближава
А дано сега под новото име и вънкашност чужда Ментел да започнат да предлагат подобни цени на телефоните: https://shop.a1.net/handys-telefonie/alle-handys/iPhone_X_64GB_space_grau?ProductSKU=1000012928&SID=flwK92AjHj8AAAFf4KadMU2D&ProcessType=EA&tarif=EAA1S18_5
А ти искаш ли месечния ти план да е 58? (около 120 лв.) за 24GB интернет? Ако ти харесва тази цена за месечен план, тогава може да вземеш iPhone X за 400? (800 лв.) (woo)
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
[Quote]А дано сега под новото име и вънкашност чужда Ментел да започнат да предлагат подобни цени на телефоните: линк[/Quote]
При 60 евро на месец по добре да няма такива планове :D.
При 60 евро на месец по добре да няма такива планове :D.
ще предлагат, ако има кой да плаща по 100 лева месечна такса.. телефон плюс абонаментни такси излиза по-евтино тук.
Re: Re: Re: Re: Re: Ребрандирането на Мтел наближава
Аз съм готов да плащам 50 лева месечно на Вива за Смарт Ю, на първо - официално не предлагат Айфон, и второ - под щанда предлагат някои модели Айфон, но не и Х :(
Re: Ребрандирането на Мтел наближава
-
Последна промяна от npet на 09 авг 2020, 08:27, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ребрандирането на Мтел наближава
Уверен ли си ? Защото аз съм на 100%. По-ниски цени, по-високи заплати това е Словения
Re: Re: Ребрандирането на Мтел наближава
Харесва , не харесва никой не те пита. Мисли за новото лого и име на новия собственик на теленор . За виваком се знае орандж.
Re: Re: Re: Ребрандирането на Мтел наближава
Това за Виваком, беше преди 2 години и беше за някаква евентуална възможност. Към момента БТК трудно би се продала на сериозен инвеститор, заради "висящата" си собственост.