Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от centur » 02 юли 2018, 12:57

[Quote]npet:
Не разбирам тази омраза към Епъл.[/Quote]

Ако не си запознат с историята му на кратко: той има Lenovo, което е по-добро от всички устройства излезли до момента и всички ние сме баламурници, а той е най-големия хитряга минал метър с Lenovo, а ние прецани тъ*анари, които сляпо си даваме последния лев за марковите компании.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от PoceH_BS » 02 юли 2018, 19:00

[Quote]Всички карти имат грешки и неточности - липсващи или нови улици, сменени знаци, обърнати движения и мн. други.[/Quote]

Да, но нито една от другите не е била толкова фрапиращо зле + комбинацията от ползвател iDiot и ето ти световно известна слава, ама с обратен знак. Сам можеш да си направиш извода колко е зле, при наличие на официално изказване от Тим Кук да НЕ се използва, а да се използва Гугъл Мапс, няма какво да говорим повече.

@[B]centur[/B] - Да, всички които си купуват "паркетници" само за да ги показват по масите в кафенетата/дискотеките, без реално да им използват и 1% от възможностите, за мен са балъци които са си дали парите на вятъра... Леновото ми вършеше много повече работа (наложи се да го сменя преди няколко месеца) отколкото всяка една друга надценена играчка струваща 2 пъти повече. Сега също съм си взел "работен кон" с 4000 mAh батерия, SD652/3GB RAM и т.н. и ми върши перфектна работа за разлика от "паркетници" струващи по 2 и повече пъти от него.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от npet » 02 юли 2018, 23:48

-
Последна промяна от npet на 09 авг 2020, 08:23, променено общо 1 път.
-

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от PoceH_BS » 03 юли 2018, 06:27

Много ти е сбъркана логиката, досега ти е трябвало да пробваш/използваш другите навигации. Нямам нужда да сменям нещо което работи много добре, доказало се е с годините и имащо всички необходими възможности. За резерва си имам Navitel Navigator и Google Maps, но ми се е налагало един път на високосна година да ги ползвам. Ако искаш да си обективен в мнението си, разгледай подробно iGO и какви възможности ти предоставя, картите са на HERE и ако има грешка в тях, всички навигации които ги използват ще имат една и съща грешка.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от muamamu1 » 03 юли 2018, 08:07

Картите на Apple определено не бяха първия ми избор при птъваунето ми миналта седмица. Google Maps пък избра неудобен за мен мършрут. Все пак, ставаше въпрос за 1,100 км. и гледах да избера най-лекия път за мен. Изпозлвах Here, както правя от години. Не съжалявам. Но в Google Maps информацията за задръстванията определено беше по-точна. Така че и тук няма идеален продукт. Но Apple Maps определено става само за някое късо пътуване и то не тук, в България.

@Росене, има ли смисъл за пореден път да ти казвам, че на теб може да ти върши идеална работа и никой нормален човек няма право да ти се бърка в това, че си си избрал този модел, но ти също не трябва да забравяш, че ако ти не искаш някой да ти разправя колко глупав е твоя избор, може би не е лошо да се обръщаш към другата страна по същия начин?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от AVKansazov » 03 юли 2018, 11:02

Уау, невероятно (woo)
До есента ще има карти за половин Калифорния пък живот и здраве до няколко години и половината щати.И сателит щели дори да ползват.Тъкмо ако реша да емигрирам ще си купя ейпал да знам къде да ходя.А ония аматьори от Гугъл в безизходицата си за втори път ще минават с колите си някаква незначителна забутана държавица която не съществува защото братята американци си нямат понятие за нея(значи няма такава).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Потребителски аватар
PoceH_BS

Мнение от PoceH_BS » 03 юли 2018, 14:38

@[B]muamamu1[/B] - За последен път го пиша, Тим Кук ДИРЕКТНО ви заявява да НЕ използвате Apple Maps, но вие крайно заблудените фенове си чакате второто пришествие и дори тогава няма да осъзнаете в каква голяма заблуда сте. Всеки може да ми каже, че моя избор е глупав, защото не съм кон с капаци, но ще трябва да си докаже тезата и ако е прав, ще послушам съвета му за раязлика от iDiotite с широко затворени очи и уши, които не могат да проумеят елементарната истина!

п.п. Ако имаш желание наистина можем да обсъдим на живо всички навигации и то защото не ги използвам от вчера и на повечето им знам и кътните зъбки!

didovm
Регистриран: 12 апр 2009, 18:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от didovm » 03 юли 2018, 15:15

не стана ясно защо наричаш потребителите на епъл iDioti. Ползвам епъл и досега не съм си позволявал да обиждам потребители на други системи. Не разбирам тая злоба. За себе си съм решил на какво мога винаги да разчитам и искам да го ползвам дълго. Вероятно ще се окаже, че инвестицията в епъл е по-евтина от няколкото ти леновота (с тях най-се набутах). Досега се опарих и с няколко андроидски таблета за по много пари, не вършещи нищо след година. И сега се "набутвам" за iPad, щото съм заблуден.
Бъди здрав. Умен явно няма как да си...
:D

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от PoceH_BS » 03 юли 2018, 15:29

Когато не можеш да различиш понятието ИДИОТ без значение каква ОС използва, къде си тръгнал може би?
И да, ти си типичния iDiot, нямащ и завършен четвърти клас, започвайки изречение с МАЛКА буква. Набутвай се в бъдеще с каквото си поискаш, но ти препоръчвам да си купиш учебници по БЕЛ и сериозно да наблегнеш на тях!

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple ще отстрани проблемите в Maps със свои данни

Мнение от npet » 03 юли 2018, 15:43

-
Последна промяна от npet на 09 авг 2020, 08:23, променено общо 1 път.
-

Отговори