Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
Браво на А1. Аз съм на Виваком, които нямат адекватна политика. В Турция с техния план щяха да ми вземат 50 лв.( еднократно 6 лв и за всеки ден допълнително 6 лв). Ползвах телефон на приятел на А1 за 16 лв. - всеки ден имах възможност до 1000 минути. В Сърбия нямаха никакъв пакет тогава Виваком (7 лв на минута - а, не мерси), но сега с тия 4 лв и 100 само изходящи - не. След няколко месеца минава цялото семейство на А1. Писах им, обаждах им се и накрая измислиха това за 4 лв. А пък за Теленор не мога въобще да коментирам - вече нямам познати към тоя фалиращ оператор. На времето бяха най-добрите, но сега са много зле и като планове.
Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
За 16 лв. , ама друг път... Имаш дневна такса, която се начислява към въпросните 16 лв. - така, ако го ползваш 30 дни ще платиш 59,70 лв. отгоре, т.е. с таксата общо 75,70 лв.
А1 Europe&Balkan: https://www.a1.bg/rouming-tarifen-plan-a1-europe-and-balkan
[B][u]Дневна[/u][/B] такса (в лв. с ДДС) [B][u]1,99[/u][/B] лв.
Имаш 1000 минути/1000 SMS-а/200 MB интернет.
Vivacom пакети за международни минути: http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/dobavi-kym-svoja-plan/dobavi-kym-abonamenten-plan/paketi-za-mejdunarodni-minuti
[B][u]Месечна[/u] такса[/B], цена в лева с ДДС на пакет без абонамент [B][u]4.00[/u][/B] лв.
Имаш 100 минути на ден.
Тук, ако помислиш малко имаш 4 лв. на месец 100 минути всеки ден. Друг въпрос е дали ги изговаряш всичките 100 или ги надвишаваш, че все не ти стигат.
Пък да не говорим, че със сигурност има изгодни предплатени карти (поне за интернет) и можеш да звъниш по Viber, Skype, Messenger и какво ли не, ако отсреща са поне малко на ТИ с технологиите.
А1 Europe&Balkan: https://www.a1.bg/rouming-tarifen-plan-a1-europe-and-balkan
[B][u]Дневна[/u][/B] такса (в лв. с ДДС) [B][u]1,99[/u][/B] лв.
Имаш 1000 минути/1000 SMS-а/200 MB интернет.
Vivacom пакети за международни минути: http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/dobavi-kym-svoja-plan/dobavi-kym-abonamenten-plan/paketi-za-mejdunarodni-minuti
[B][u]Месечна[/u] такса[/B], цена в лева с ДДС на пакет без абонамент [B][u]4.00[/u][/B] лв.
Имаш 100 минути на ден.
Тук, ако помислиш малко имаш 4 лв. на месец 100 минути всеки ден. Друг въпрос е дали ги изговаряш всичките 100 или ги надвишаваш, че все не ти стигат.
Пък да не говорим, че със сигурност има изгодни предплатени карти (поне за интернет) и можеш да звъниш по Viber, Skype, Messenger и какво ли не, ако отсреща са поне малко на ТИ с технологиите.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
[Quote]А пък за Теленор не мога въобще да коментирам[/Quote]
Не съм фен на Теленор, но с това твърдение хич не мога да се съглася.
Имат пакети за активиране за 1, 3 и 7 дни с минути, смс и интернет в Сърбия и Македония и това е от 3-4 години (а може и повече).
А1 и Теленор са абсолютно адекватни в тази посока, докато Виваком са извън всякакви коментари.
пп. Теленор също са адекватни и в посока минути към зона Балкани от БГ и цената им е под тази на А1.
Виваком в новите планове също имат, но те наблягат на интернета като количество, а за такива като мен, които искат минути към Европа и Балкани са под всякаква критика.
Не съм фен на Теленор, но с това твърдение хич не мога да се съглася.
Имат пакети за активиране за 1, 3 и 7 дни с минути, смс и интернет в Сърбия и Македония и това е от 3-4 години (а може и повече).
А1 и Теленор са абсолютно адекватни в тази посока, докато Виваком са извън всякакви коментари.
пп. Теленор също са адекватни и в посока минути към зона Балкани от БГ и цената им е под тази на А1.
Виваком в новите планове също имат, но те наблягат на интернета като количество, а за такива като мен, които искат минути към Европа и Балкани са под всякаква критика.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
Плана е много добре. Но не ми е ясно защо за бизнес клиенти е три пъти по-скъп.
Понеже сега телефона ми е служебен трябва да се плаща 5,90 без ДДС на ден. Яко стрижене. (no)
Понеже сега телефона ми е служебен трябва да се плаща 5,90 без ДДС на ден. Яко стрижене. (no)
Re: Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
При Виваком таксата за роуминг в Западни балкани е ежедневна, а не месечна. Нещо се бъркаш. Освен това международните минути нямат връзка нямат общо с роуминга.
Re: Re: Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
Не се бъркам въобще:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
Това са международни минути от мрежата на Виваком, а не роуминг минути. Бъркаш се.
Re: Re: Re: Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
[Quote]Не се бъркам въобще:[/Quote]
В случая колегата е прав и говорите за различни неща - 100-те минути не са в роуминг, а са минути от мрежата на Виваком в БГ към едикоиси страни и са с 4 лева месечна такса.
В случая колегата е прав и говорите за различни неща - 100-те минути не са в роуминг, а са минути от мрежата на Виваком в БГ към едикоиси страни и са с 4 лева месечна такса.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Планът А1 Europe&Balkan е увеличил разговорите в роуминг в Сърбия и Македония с 60%
А този роуминг план на А1/Мтел дали може да се ползва с планове на Боб ?