VIVACOM започва да предлага VoLTE
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
VIVACOM започва да предлага VoLTE
Да разбирам ли, че трябва да се разделя с Note8 и да си купя Huawei ако искам да ползвам VoLTE на Виваком?
Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Най-хубаво е да изчакаш за софтуерен ъпдейт. И аз ще чакам за моя A5 2017.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
И аз съм с Note8, но то е ясно че няма да е само за P20 и P20 Pro.. Отдавам го на факта, че с тях е най-тествано, защото мрежата е на Huawei.. Ще го донагласят в следващите дни сигурно и за други устройства :)
Може и да греша, но не би трябвало да се чака софтуерен ъпдейт за телефоните. Повечето нови модели го подържат, просто имат carrier check активиран и ако операторът не подържа телефона, опцията не е налична. *#*#86853#*#* премахва carrier check за телефоните на Xiaomi и VoLTE опцията се появява, но това не означава, че ще работи, защото Виваком трябва да ги добавят като подържани устройства.
Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
А подобен код за mate 10 pro?
Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
сбъркал съм кода. верният е: *#*#86583#*#*
Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Да кода активира опцията за пускане/спиране на VOLTE в менюто, но дотам. Нужно е ъпдейт на фърмуеъра на телефона да разпознава услугата на съответния оператор. Докато производителя на телефона не го направи няма как да заработи.
Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
[Quote] *#*#86583#*#*[/Quote]
Браво колега, изпробвах кода и работи (yes) Веднага в менюто се появява опцията за VoLTE, включих я и сега чакаме само Виваком да добавят повече телефони на Xiaomi сред поддържаните модели!
Много добра работа на Виваком, очаквах най-рано есента да пуснат VoLTE, но ме изненадаха приятно!
Да се надяваме да не се мотат като Теленор и бързо да добавят поддръжка на 10-тина ключови модела!
Браво колега, изпробвах кода и работи (yes) Веднага в менюто се появява опцията за VoLTE, включих я и сега чакаме само Виваком да добавят повече телефони на Xiaomi сред поддържаните модели!
Много добра работа на Виваком, очаквах най-рано есента да пуснат VoLTE, но ме изненадаха приятно!
Да се надяваме да не се мотат като Теленор и бързо да добавят поддръжка на 10-тина ключови модела!
Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
е кво браво - всъщност не го ползваш, доколкото схващам :)
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM започва да предлага VoLTE
Браво че въвеждат технологията! Погледни А 1, нищо не правят по въпроса (no)