Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
Без тея дебели рамки щеше да е поне 6.2 инча... Не се научиха. Да си правят телевизорите и да приключват курса с телефоните.
Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
В този корпус и 6,5 инча без никакъв проблем щеше да се събере. Не случайно другите производители спряха да правят флагмани с 16:9, ама като ти е трудно да следващ тренда... изпадаш от кораба.
Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
Изпадаш или не - това не е важно за нас като потребители. Но е хубаво да иам избор за хората (макар и малка група), които предпочитат 16:9. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
Честно, не мога да се сетя за едно предимство вместо 2 сантитиметра рамка отгоре и отдолу, там да има дисплей.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
Разбира се, не очаквам и да се сетиш, отдавна е ясно, че ти предпочиташ различно съотношение. Няма лошо, разбира се. Но ако някой си харесва 16:9, защо да няма право на избор?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
[Quote]Разбира се, не очаквам и да се сетиш[/Quote]
Е ако ти се сещаш, ще се радвам да ми кажеш, какво е предимството на това да имаш рамка вместо дисплей?
Е ако ти се сещаш, ще се радвам да ми кажеш, какво е предимството на това да имаш рамка вместо дисплей?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
Честно да ти кажа, не знам. За мен няма никакво значение съотношението на дисплея. Но предполагам, че за консумация на медия 16:9 все още е по-добрият вариант. Освен това, ако имаш вземане-даване с таблици в landscape режим също мисля, че би било по-дуобно. Но не беше това въпросът. Има си хора, на които им е по-удобно. Няма лошо и за тях да има избор. Защото "изборът", с който Android стана известен, става все по-смешен и по-смешен. Масово телефоните са абсолютно еднакви. Не случайно производителите се опитват да се разграничават софтуерно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
[Quote]Няма лошо, разбира се. Но ако някой си харесва 16:9, защо да няма право на избор?[/Quote]
Е аз си харесвам 16:9 и имам тва съотношение при размер 5.5" в моя 6" 18:9 екран... Сони се излагат. Тва мога да кажа. Мобилното им поделение е за уволнение.
Е аз си харесвам 16:9 и имам тва съотношение при размер 5.5" в моя 6" 18:9 екран... Сони се излагат. Тва мога да кажа. Мобилното им поделение е за уволнение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
Хубаво, това си е твое мнение. Теб какво те интересува какво прави дадена марка, ако не ти харесва? Ще изгубиш пари като фалира ли? Просто казвам, че за тези, които си харесват 16:9 и дръжат на него, си има модерни телефони.
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите
А според мен щеше да е по-добре да си остане 16:9 и с този диагонал на дисплея, но да са доста по-тънки рамките.