Samsung иска да привлече повече потребители с цената на Galaxy Note9
Samsung иска да привлече повече потребители с цената на Galaxy Note9
Искат, ама така ще накарат още повече хора да НЕ си го вземат. Според мен, 2018-та ще е една от най-лошите години за Samsung.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 03 фев 2018, 20:20
Re: Samsung иска да привлече повече потребители с цената на Galaxy Note9
Да си оправят средните модели, че в момента са пълна пародия.
То ако е карат така тепърва ще им се стъжни,Не мога да разбера каде е логиката.Почти всичко си произвеждат сами а продават по скъпо отконкурентите си.Визирам китайските производители.
Re: Re: Samsung иска да привлече повече потребители с цената на Galaxy Note9
Note 9 с предварителната поръчка излиза на половин цена спрямо Iphone X и с 200 лв по-малко от Huawei P20 pro? Не знам какво е това мрънкане, че бил скъп?!
-
- Регистриран: 03 фев 2018, 20:20
Re: Re: Re: Samsung иска да привлече повече потребители с цената на Galaxy Note9
Бе да с предварителна поръчка, малко по-евтино, върни нещо старо, още по-евтино ама ако го откраднеш ти излиза безплатно :D
То вечно ще има мрънкачи, но утре или вдруги ден, мисля да отскоча до Виваком и да си го поръчам на лизинг, като върна Note 3. На месец ще ми е 37 лева, което никой друг нов флагман не може да предложи като цена. А Note серията за мен е ненадмината откъм качество, защото тъщата още ползва Note 3, който вече е на 5 години и върви супер.
Според мен точно обратното, с подобни кампании правят достъпни едни от най-добрите смартфони на пазара, което ще доведе до още по-големи продажби. Несъмнено Note9 е един прекрасен фаблет!(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Samsung иска да привлече повече потребители с цената на Galaxy Note9
Виваком предлагат ли лизинг при връщане на стар модел, защото Теленор НЕ. Там отстъпката важи само при закупуване в брой......за съжаление, иначе 37лв на месец звучи идеално!
Виваком предлагат на лизинг, но май само за върнат нот.
Re: Re: Re: Samsung иска да привлече повече потребители с цената на Galaxy Note9
[quote]Виваком предлагат ли лизинг при връщане на стар модел, защото Теленор НЕ. Там отстъпката важи само при закупуване в брой......за съжаление, иначе 37лв на месец звучи идеално![/quote] Така е, Теленор не предлагат лизинг след върнат Note и за това ще се разкарам от тях - поне едната карта де. И в предната тема бях писал, че за мен няма логика операторите да бягат от лизинг.