Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
За плащане с NFC трябва инсталирано приложение на съответния картов оператор/банка и устройството да е оторизирано в системата на оператора. Влиза се с потребителско име и парола щото сесията е няколко минути.
Проблема е че когато се ктуализира телефона, той престава да е оторизиран и трябва отново да попълваш молби и да се разправяш.
Проблема е че когато се ктуализира телефона, той престава да е оторизиран и трябва отново да попълваш молби и да се разправяш.
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
А друг + беше, че пластмасовите бяха по-здрави.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Пластмасовите са по-здави то хартиените и дървените телефони и към 50 пъти по-слаби от металните.
Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Ползвам го като влизам в колата директно ми се свързва с bluetooht у нас го ползвам да се свърже телефона към wi-fi но преди това съм програмирал NFC стикери. Ползвал съм гои за плащане може да програмираш стикерите за каквото си искаш вместо да се ровиш по менютата на телефона става само да доближиш стикера.
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Евала им правя на тия смелчаци. Яко притискат алчните китове. Ама тъпото е че света е пълен със слепи последователи на фешън марките и това няма да се промени скоро. Хората ще продължават да дават по 1000 евро за телефон, щото другите имат такъв, а не че му ползват и 30% от възможностите.
Нещо ми е трудно да разбера защо ти е NFC за да се свържеш към блутут на кола и Wi-Fi вкъщи? Тези неща и автоматично си стават.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Имам запаметени на телефона 4 различни bluetooth устройства не става автоматично като влезеш в колата всеки път трябва да търся устройството за да се върже иначе с NFC доближавам стикера и връзката е установена. Същото е и със Wi-fi имам много запаметени мрежи всеки стикер отговаря за определена връзка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Стига де човек и из имам няколко закачени блутут устройства и се свързват автоматично когато се включат. А за Wi-Fi мрежи сигурно имам 30 запаметени и никога не е имало проблем да се свързва автоматично с която е в обхват.
Да нямаш някакви активирани рестрикции в телефона или да е с някаква много стара версия на Андрод?
Както и да е, стига сме разводнявали темата на телефончето. Не е лошо Poco телефончето, но можеше да има успех у нас само, ако го предлагаха в Европа онлайн, по модела на OnePlus. От местните реселъри едва ли някой ще си го купи. A ако се стигне до поръчване от някъде, за споменатата цена от 330 евро можеш да си поръчаш и Mi8 с доставка от Китай.
Да нямаш някакви активирани рестрикции в телефона или да е с някаква много стара версия на Андрод?
Както и да е, стига сме разводнявали темата на телефончето. Не е лошо Poco телефончето, но можеше да има успех у нас само, ако го предлагаха в Европа онлайн, по модела на OnePlus. От местните реселъри едва ли някой ще си го купи. A ако се стигне до поръчване от някъде, за споменатата цена от 330 евро можеш да си поръчаш и Mi8 с доставка от Китай.
Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Някой добра ли се до него вече, да напише едно ревю? С този пластмасов корпус, въобще има ли смисъл това водно охлаждане? Производителен ли е наистина толкова, или точките в Antutu Benchmark са надути изкуствено?
Ако може някой да препоръча телефон среден клас, с поне 200 000 точки в Antutu Benchmark до цената на Pocophone от 300 долара?
Ако може някой да препоръча телефон среден клас, с поне 200 000 точки в Antutu Benchmark до цената на Pocophone от 300 долара?
Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Ето едно от nixan
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zxNk3c1TAFs[/Youtube]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zxNk3c1TAFs[/Youtube]