Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки
Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки
Да не съм луд да дам толкоз пари - от братята китайци купувам сходни (даже и по-компактни) за 15 долареш, които си работят като пушка.
Re: Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки
Като визия сходни, ама като качество на звука и здравина не става с такива от $15. Може пак китайски, на Fio напр. НО НЕ ЗА 15. Поне 50. Пак е изгодно, де.
Re: Re: Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки
Аз съм много доволен от Анкер. В момента са на промоция 25 долара. С aptx кодек карат малко над четири часа и половина. Имам същите, но без aptx кодек, те изкарват близо 7 часа, с aptx обаче звученето е по-добро. http://s.aliexpress.com/muuMJB3q?fromSns
Re: Re: Re: Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки
Тези анкери са добре направени, но звученето им е средна хубост. Говорителчето е по 1 в слушалка с малък диаметър , мисля беше 6mm. Въобще не съответстват на класа на Audio Technica По-добре BT адаптера на KZ http://s.aliexpress.com/uAjIbeIF?fromSns в комбинация с KZ ZSA слушалки.
Re: Re: Re: Re: Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки
Сравнение с другите слушалки които съм имал са много по добре. Отделно са най-удобните които не предизвикват дискомфорт след 2 часа слушане. И за цената да си идеал.
Re: Re: Re: Re: Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки
Нещо го недолюбват KZ Bluetooth адаптора в head fi, препоръчват TRN Bluetooth адаптора с техните слушалки.
Този кабел тип "колие" е страшно неудобен за спортуване. Идеалният вариант е да няма кабели, както при Audio Technica. Проблема с повечето евтини алтернативи е ниското качество на звучене. Ето аз си взех въпросния анкери, след това t6 на блудио и не съм доволен от звука.Вярно , качеството на изработка е отлично, т6 кара по цял месец с едно зареждане, но старите ми жични слушалки Филипс звучат осезаемо по-добре.
Имаш да вземаш ама мнооо са сходни