Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
За каква им е? Имат си по-добър метод!
Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Кой е този по-добър метод? Този който не различава 2 китайки ли...?! :D:D:D
Така де, почваме старата песен на нов глас, щом го няма в наЙфонЯ не е нужно... И изведнъж като я добавят тази екстра ще има пак АмеЙзинг, АмеЙзинг... :D:D:D
Така де, почваме старата песен на нов глас, щом го няма в наЙфонЯ не е нужно... И изведнъж като я добавят тази екстра ще има пак АмеЙзинг, АмеЙзинг... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Росен, сега ще последва гневна ябълковидна атака :D:D:D Та те са създали света, нима не знаеш ? Как ли сме живяли преди тяхната поява ;)
Аз казвам "oh my fucking God, this is unbelievable" :D
Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
[Quote]сега ще последва гневна ябълковидна атака[/Quote]
Ми да заповядат и то по много, приготвил съм им много и все неудобни за тях въпроси... ;)
Ми да заповядат и то по много, приготвил съм им много и все неудобни за тях въпроси... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Спокойно!
След 3-4 години ще го сложат.
Все пак са много назад в иновациите от смартфоните.
След 3-4 години ще го сложат.
Все пак са много назад в иновациите от смартфоните.
И ще кажат тогава колко е иновативно, невероятно, високотехнологично постижението им :D:D:D
Не е и необходимо, скенера за отпечатъци при ябълките работи безотказно. Защо ли собствениците на андроиди не си сравняват собствените сапунерки а гледат Apple? Обикновено сравняваш това което имаш с нещо по-добро, а не обратното.
Дори няма смисъл да се търси китайка близка по красота до Росен :) Има къде по-лесни начини да му се хакне работния кон, щото не е телефон. https://www.youtube.com/watch?v=kinq5nzY37c
Затова няма много смисъл от пръстовия отпечатък.
Затова няма много смисъл от пръстовия отпечатък.
При роботчето скенерът си работи идеално, но когато ябълковидната сапунерка внедри сензора в дисплея, според Вас ще бъде най-върховното постижение на столетието :D;):D