Ето как да инсталирате iOS 12 още сега
Re: Ето как да инсталирате iOS 12 още сега
Закъде да бързаме, като днес пускат финалната версия :)
Re: Re: Ето как да инсталирате iOS 12 още сега
Адски бързо се свали и вече се инстолва даже.
Да видим какво ново ще открие Х-ката :)
Да видим какво ново ще открие Х-ката :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
На първо четене нищо ново в айпада освен, че изчезна надписа iPad в левият ъгъл, а индикатора за WiFi отиде в десния ъгъл близо до процента за батерията. В левия ъгъл е часът и датата. 3D Touch е активно само за files и books. Общо взето и жестовете са си същите. Интервала при писане изчезна и сега не виждам границата пред или зад думата е отишла, или пък съм го натиснал два пъти. Смяната на езика е на мястото на иконата за цифри, символи и препинателни знаци. Не виждам по-бърза работа отпреди -еднакво плавно си е, както и си беше. Ъпдейтът беше с размер 1.34 GB. Тегленето плюс инсталацията беше повече от 20 минути.
edit: Интервала се оправи. Върнах му фабрични и сега всичко е както трябва. Обаче забелязвам въпреки ресета, че батерията пада по-бързо от преди.
edit: Интервала се оправи. Върнах му фабрични и сега всичко е както трябва. Обаче забелязвам въпреки ресета, че батерията пада по-бързо от преди.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Ето как да инсталирате iOS 12 още сега
[Quote]В левия ъгъл е часът и датата.[/Quote]
iOS12 за iPAD е подготовка за нови модели iPAD с ноч и затова са тези размествания в горната част на екрана.
iOS12 за iPAD е подготовка за нови модели iPAD с ноч и затова са тези размествания в горната част на екрана.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Инсталирах на iPad 2018 - забелязвам по-плавни анимации навсякъде и като цяло засега всичко е наред. Имам проблем обаче с един iPhone 6s. Инсталирах iOS 12 и тъча умря веднага след рестарта. Спря да отчита всякакви натискания, не мога да въведа нито PIN, нито нищо. Телефонът загря страшно много по време на обновяването и мисля, че приключи с живота си. Най-вероятно просто случайност. (whistle) Здраве да е! Лека вечер на всички. :)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver