iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от gog88 » 26 сеп 2018, 12:47

Още вчера по обед започнаха с обажданията за потвърждение. Звънят от номер +35989123.;)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Maui
Регистриран: 22 апр 2007, 17:57

Мнение от Maui » 26 сеп 2018, 12:48

По информация от кол центъра, ще почнат да звънят на хората с pre-order от петък натам...та до Коледа.

Kyky86
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от Kyky86 » 26 сеп 2018, 13:08

Жалко за хубавия часовник :(

https://youtu.be/oT6VL4x-rHY

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 26 сеп 2018, 13:36

Може,но при мен(при жена ми-картата е на нейно име)нищо не се случва все още...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 26 сеп 2018, 13:40

Странно...в петък трябва да почват вече да го продават,а не тепърва да звънят...Колкото до това че може да се чака и до Коледа,имайки предвид нивото на операторите в България няма да се учудя много.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 26 сеп 2018, 13:54

Не, нямам обаждане до момента. Надявам се днес. Иначе утре аз им звъня.

Maui

Мнение от Maui » 26 сеп 2018, 14:32

Преди малко ми се обадиха за потвърждение...Интересното е, че отново не казаха кога евентуално ще бъде наличен...Нямали такава информация, може в петък а може и след няколко седмици, а реално от това обаждане трябваше да уточним къде и КОГА ще бъде доставен телефона.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от Вито » 26 сеп 2018, 14:38

[Quote] в петък а може и след няколко седмици[/Quote]
Ама що не и догодина. И без тва не разбирам къв е зора първи да имаш тестова бройка... Доволно през годините се нагледахме на първи партити и айфони, и галаксита пълни с дефекти. Вие зор първи да се набутате...

Maui

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от Maui » 26 сеп 2018, 14:51

По принцип не е хубаво да се изказваш неподготвен...”Зора” ми не е да съм първи, а след 5 дни ми изтича договора и след това ще плащам 45лв. на месец, за 5000MB интернет на максимална скорост. И преди да ми кажеш, че мога да взема телефон и след като подпиша договора, то това може и да не се случи в крайна сметка. Миналата година поисках по този начин да си купя телефон по средата на договора и ми бе съобщено, че вече съм си бил купил. Е не бях, но явно някой служител е направил врътката и после го е обявил в олх за продажба (а там има десетки такива обяви). И пак казвам “зор” няма, споделяме информация.

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от gog88 » 26 сеп 2018, 15:04

Maui@,
Явно за първи път сте се регистрирали в Теленор за модел на Епъл, в противен случай нямаше да сте толкова изненадан. Не искам да съм адвокат на Теленор, но никъде при попълването на формата за регистрация не е имало уточнение, че при свързването на представител на оператора с клиент ще му съобщят кога ще го получи. От оператора се обаждат, за да потвърдите, че все още имате интерес към модела, който сте заявили. В разговора уточнявате населеното място и магазина от където ще го вземете и това е. След като куриер го достави в магазина, от там ще Ви се обадят и вече на място уточнявате дали ще вземате нова карта, дали ще преподписвате, на какъв план и т.н. При регистрацията в А1 беше по- различно, защото там веднага се изискваше да се избере план с който ще се закупи телефона, начин на плащане (в брой или на лизинг) и т.н., докато при Теленор няма нищо подобно. Когато Ви се обядат отивате в магазина. Ако сте в период на преподписване... може да получите предложение за скрита оферта, което при плановете на А1, които са стандартни (промоционални)в сайта няма как да се включат. През последните 11 месеца си купих три телефона от Теленор (с предварителна регистрация) и никога не е имало проблеми с доставката или пък с дълго чакане. Днес чета, че се споменават периоди като Коледа, някой може да продължи с Ивановден, Атанасовден и т.н., което е несериозно. Ноут 9 получих в магазин на Теленор (на 23 август, а официално продажбите стартираха на 24 август). Айфон Х, силвър, 64 гб взех на 03.11.2017 г. при старт на продажбите в същия ден. Десет дни по-късно взех и айфон Х,Space Grey, защото тогава влизах в период на преподписване, а не че го е нямало в наличност. Всичко това се случи без да познавам някого в Теленор. Правя си регистрацията, получавах обаждане, уточнявах населено място и магазин и всичко е ОК.
;)
p.s. През миналата година бях във вашето положение относно изтичане на един от договорите ми. Договорът ми бе до 16.10.2017 г., а Х влизаше в продажба на 03 ноември. Подобно на Вас и на мен ми скачаше таксата, и имах две алтернативи: 1. Да не преподпиша като чакам да получат в магазина телефона, като през това време трябваше да плащам стандартната абонаментна такса по договор. 2. Да преподпиша договор и когато получат телефона, да го взема, като се удължава отново на 24 месеца срока на договора. Избрах вариант 2 и не е имало никакъв проблем със служители на оператора.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Отговори