iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от iavorski » 26 сеп 2018, 17:06

[Quote]Миналата година поисках по този начин да си купя телефон по средата на договора и ми бе съобщено, че вече съм си бил купил. [/Quote]

Не ми казвай че си оставил нещата така...

Maui
Регистриран: 22 апр 2007, 17:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от Maui » 26 сеп 2018, 18:19

Не съм, но цялата разправия ми костваше много нерви и загуба на време в писнане на жалби и разговори с този и онзи за едно извинете накрая. Както и да е, живи и здрави.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от board » 27 сеп 2018, 00:40

Съвсем нормално е Max да се продава повече в началото. Който е искал малкия модел е имал цяла година преди това да си вземе iPhone X. Разликите между X и Xs не са толкова големи, че да не си харесвал първия, обаче втория яко да те кефи.
Освен това до сега Епъл нямаха устройство с по-голям диагонал от 5,8" и това е първи шанс за любителите на огромни дисплеи.
А и в крайна сметка това е и единствения айфон с нов външен към момента, при който очевидно се разбира, че имаш най-новото на пазара.

Но не вярвам, че съотношението в продажбите, ще остане същото и за напред.

RazzleDazzle
Регистриран: 03 фев 2018, 20:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от RazzleDazzle » 27 сеп 2018, 00:53

Ем, от gsmarena си го докладват https://www.gsmarena.com/early_sales_of_iphone_xs_and_xs_max_below_apples_peak_levels_expected_to_slow_down-news-33464.php>линк сега до колко е истина, друг въпрос като всичко останало в интернет.

Там имаше и че най-скъпия реално като хардуер е $450, и естествено имаше и напомняне за R&D и маркетинг и познатия булшит, но нека си спомним че от всички смартфони на пазара iphone-ите са около 11% , но Apple има най-големи печалби от всички. Това говори достатъчно с каква надценка ги продават.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от pretorianec » 27 сеп 2018, 10:07

Преди малко от Теленор са звъняли на жена ми за потвърждение на поръчката. Не са се ангажирали със конкретен срок,а само са попитали дали потвърждава,и от кой магазин желае да вземе апарата. В общи линии са казали когато апарата е там ще ви се обадим да дойдете.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от gog88 » 27 сеп 2018, 10:30

Освен магазина са уточнили и населеното място;), това е сигурно. Още вчера писах каква е процедурата и това не е от тази есен, а е стандартна за регистрации направени към Теленор.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от Вито » 27 сеп 2018, 10:47

[Quote]Но не вярвам, че съотношението в продажбите, ще остане същото и за напред.[/Quote]
Най-големият им пазар е Китай, там както и многократно го коментирахме искат големи дисплеи! Очаквам да се запази това съотношение, от Apple съм сигурен, че и те очакват.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 27 сеп 2018, 10:52

Най-добре - от САЩ, цената БЕЗ ДОГОВОР е даже малко по-ниска от тази, на която го продават нашите ко-оператори с двугодишен договор на най-високата такса!

pretorianec

Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от pretorianec » 27 сеп 2018, 11:32

Е,да! За населеното място не го уточнявам защото се подразбира. Освен това във формата за регистрация се отбелязва задължително от кой град си,така че освен ако нещо не се е променило само посочвал от кой магазин ти е удобно. В твоя случай да разбирам че когато си правил предварителна поръчка,си получавал всичко на деня в който официално са започвали продажбите в България? Доколкото помня така беше написал за Х и Ноут?
Apple AirPods Pro 2

pretorianec

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone Xs Max се търси в пъти повече от iPhone Xs

Мнение от pretorianec » 27 сеп 2018, 11:36

Най-добре е така но ако имаш кой да ти го донесе! Изпратен по-поща или куриер(за такъв телефон не бих рискувал обикновенно пощенска услуга)почти винаги ти гарантира посещение на митница,като след заплащане на всички такси цената ще ти легне почти същата каквато е тук,Като ще загубиш няколко часа да обикаляш гишетата....
Apple AirPods Pro 2

Отговори