Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Качеството на софтуера или на хардуера сравняваш. Щото при софтуера да твърдиш че са равни значи много олекваш като коментатор. За хардуера ти казвам че две трети от разходите на Уауей са в реклама, за останалите стотинки са склепали някакво подобие на айфон, както месните аборигени правят сламени макети на самолетите дето им бръмчат над кухите кратуни.
Ползвам вече 11 години айфон и съм имал всички модели имал съм проблем само веднъж със един 3gS който веднага ми го замениха с нов телефоните ги ползвам докато излезе новия модел и по време на гаранцията мога да си сменя телефона във всяка точка по света което незнам как ще го направиш с хуй-вея да не говорим за калпавия бекъп
Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
заменят ги с рециклирани ,никой не ти дава чисто нов iphone ,имам приятел който работи в сервиза creative center и са заринати с дефектирали iphone , ipad, imac всеки ден идва някой с проблемен iphone , просто хората мислят, че като дадат една торба пари за компютър или iphone , ipad получават качество да ама не
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Аз съм с p20 и mediapad m5.
Вероятно има по евтини алтернативи. Но за айфон и айпад сумата, която щях да съм дал е двойна. Аз точно тяхното emui много харесвам. Много ми е удобен, има много неща които ползвам, които не срещам в чистият андроид. Дори облака им ползвам за бекъп, и автоматично каквото снимам или свалям на едното устройво го имам и на другото директно в галерия, без компресията на гугъл фотос примерно. Споделям си файлове много често директно с huawei share от менюто без да се налага да пускам фтп сървъри и тн. Определено софтуерната поддръжка не е и не може да бъде като на apple, още чакам септемврииският пач. Именно затова не мисля че си заслужава 2000лв и след година нов модел, а старият със забавени ъпдейти. То и p20 е доста скъп но аз съм доста доволен от него, а и за разлика от скръндзите apple, huawei дават бързо зарядно, калъф, слушалки и 3 месеца допълнителна гаранция за дисплея и гърба за този модел. При mate серията нз има ли бонуси, но не са такива идиоти да ти продадат телефон за 2300 и да спестят от 3.5мм преходник и зарядно.
Мате 20 определено е по поносим вариант, макар и по скромен.
Вероятно има по евтини алтернативи. Но за айфон и айпад сумата, която щях да съм дал е двойна. Аз точно тяхното emui много харесвам. Много ми е удобен, има много неща които ползвам, които не срещам в чистият андроид. Дори облака им ползвам за бекъп, и автоматично каквото снимам или свалям на едното устройво го имам и на другото директно в галерия, без компресията на гугъл фотос примерно. Споделям си файлове много често директно с huawei share от менюто без да се налага да пускам фтп сървъри и тн. Определено софтуерната поддръжка не е и не може да бъде като на apple, още чакам септемврииският пач. Именно затова не мисля че си заслужава 2000лв и след година нов модел, а старият със забавени ъпдейти. То и p20 е доста скъп но аз съм доста доволен от него, а и за разлика от скръндзите apple, huawei дават бързо зарядно, калъф, слушалки и 3 месеца допълнителна гаранция за дисплея и гърба за този модел. При mate серията нз има ли бонуси, но не са такива идиоти да ти продадат телефон за 2300 и да спестят от 3.5мм преходник и зарядно.
Мате 20 определено е по поносим вариант, макар и по скромен.
Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Еми аз днес отскочих до мола, рагледах новите айфони, разгледах новите уауеи и си взех стандартния мейт 20. Скромен, скромен, но не скромен като айфон xr, 1500 кинта с договор и има единия мощен чип и това е, а иначе мизерна резолюция на екрана, мизерна батерия, няма жак.
На мейта екранът всъщност е доста як, нищо че не е амолед, а и ми писна от новите супер тесни и издължени екрани, има 3.5мм жак, прилична батерия и пак е с най-бързия чип сред андроидите. Вивакомците пък съвсем подсладиха покупката като ми го дадоха за под 1000 кинта - 500 кинта по-малко от новия "евтин" айфон.
Не съм фенбой, това ми е първия уауей, имам айпад про, приятелката ми е с миналогодишния айфон Х - имам достатъчно база за сравнение, но епъл добре че имат ненормалните интел чипове и екраните на самсунг, защото иначе вече от известно време започнаха да играят на догонване на другите по функционалност и иновации. Не коментирам това, че Сири не е мръднала по интелект от години и вече е като бавноразвиваща се до гугъл асистента.
Естествено айфоните са си айфони и ще продължават да се продават като топъл хляб. И аз се кефя на редовните ъпдейти на айпада, на тоа, че приложенията са по-оптимизирани и много от тях излизат месеци по-рано отколкото за андроид (ако въобще излязат), но съотношението цена-качество стана напълно абсурдно.
На мейта екранът всъщност е доста як, нищо че не е амолед, а и ми писна от новите супер тесни и издължени екрани, има 3.5мм жак, прилична батерия и пак е с най-бързия чип сред андроидите. Вивакомците пък съвсем подсладиха покупката като ми го дадоха за под 1000 кинта - 500 кинта по-малко от новия "евтин" айфон.
Не съм фенбой, това ми е първия уауей, имам айпад про, приятелката ми е с миналогодишния айфон Х - имам достатъчно база за сравнение, но епъл добре че имат ненормалните интел чипове и екраните на самсунг, защото иначе вече от известно време започнаха да играят на догонване на другите по функционалност и иновации. Не коментирам това, че Сири не е мръднала по интелект от години и вече е като бавноразвиваща се до гугъл асистента.
Естествено айфоните са си айфони и ще продължават да се продават като топъл хляб. И аз се кефя на редовните ъпдейти на айпада, на тоа, че приложенията са по-оптимизирани и много от тях излизат месеци по-рано отколкото за андроид (ако въобще излязат), но съотношението цена-качество стана напълно абсурдно.
Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Аз имам мейт 20 про не е лош телефон но андроида е кофти
Минах и аз да пипна вчера новите модели. Направо не разбирам как Самсунг не ги съдят за дизайна! Погледнати отстрани няма да ги различите, извивките са абсолютно еднакви. Заводът дето бълва трябва да е един, иначе не виждам как може да има такава прилика. Спечатленията ми са като за Самсунг с вежда, шарения по дисплея, грознички икони, но много много бърза работа на ОС. Градиента по гърба ми се стори много зле, въобще не ми е по вкуса подобен стил от 70те. След всичко казано - сигурен съм, че ще са сред най-добре продаващите се телефони, точно това търсят хората! :)
Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Големи плюнки, голямо лаене.Явно Huawei са купили всички, защото единодушно определят Mate 20 Pro за най-добрият на 2018.
Дори и върлият фен на Самсунг Е. Муртазин признава превъзходството на Mate.
[Quote]мне аппарат очень понравился, он классный, долго работает и обладает рядом характеристик, что не встречаются во флагманах других компаний. Тот же iPhone XS Max на его фоне - это нечто из прошлого, в то время как и в Note 9 нет в полной мере всего, что показали в Mate 20 Pro. Получилась очень интересная модель, которая полностью оправдывает свою стоимость. [/Quote]
Точно така. XS на фона на Mate е нещо от миналото,Note 9 няма всичко, което притежава Mate 20 Pro.
[Quote]The Mate 20 Pro is the most feature-packed phone I have ever used [/Quote]
Дори и върлият фен на Самсунг Е. Муртазин признава превъзходството на Mate.
[Quote]мне аппарат очень понравился, он классный, долго работает и обладает рядом характеристик, что не встречаются во флагманах других компаний. Тот же iPhone XS Max на его фоне - это нечто из прошлого, в то время как и в Note 9 нет в полной мере всего, что показали в Mate 20 Pro. Получилась очень интересная модель, которая полностью оправдывает свою стоимость. [/Quote]
Точно така. XS на фона на Mate е нещо от миналото,Note 9 няма всичко, което притежава Mate 20 Pro.
[Quote]The Mate 20 Pro is the most feature-packed phone I have ever used [/Quote]
Преди 20 мин бях в Технополис и се заговорих с един консултант от iT отдела каза че за два дни са продали 2-ва мейта нямало интерес към телефона но хората масово питали кога ще се продава iphone xr
И аз да споделя мнение. Купих си вчера Mate 20 Pro, след работа го разцъках и не ми хареса. Извивката на дисплея е много неприятна - все натискам нещо без да искам. Андроидът върви много бързо, но някак дразнещо. Примерно като тръгна да скролирам и сложа пръста на екрана скролирането спира, но с леко закъснение, което много дразни.
Камерата снима доста хубави снимки, но малко ме издразни и там интерфейсът. Като хвана телефона с двете ръце на страни, за да снимам, ако искам да се протегна с пръст на дясната ръка примерно да сменя zoom-а с китката натискам нещо от дясната страна на контролите.
Другото, което много ме издразни беше, че на Always On Display-а не се показваха notifications.
Много ми е голям и неудобен за една ръка.
Иначе лицевото разпознаване работи много бързо и дори на тъмно. Пръстовият отпечатък на дисплея и той беше добре въпреки, че понякога не сработваше.
Подразни ме и това, че като оставя телефона на бюрото няма начин да го събудя, ако не го двдигна или не натисна копчето от страни.
Реших да се мъча и го продадох.
Камерата снима доста хубави снимки, но малко ме издразни и там интерфейсът. Като хвана телефона с двете ръце на страни, за да снимам, ако искам да се протегна с пръст на дясната ръка примерно да сменя zoom-а с китката натискам нещо от дясната страна на контролите.
Другото, което много ме издразни беше, че на Always On Display-а не се показваха notifications.
Много ми е голям и неудобен за една ръка.
Иначе лицевото разпознаване работи много бързо и дори на тъмно. Пръстовият отпечатък на дисплея и той беше добре въпреки, че понякога не сработваше.
Подразни ме и това, че като оставя телефона на бюрото няма начин да го събудя, ако не го двдигна или не натисна копчето от страни.
Реших да се мъча и го продадох.