Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
И какво от това? Мене продажбите не ме касаят.Но е много глупаво да дадеш толкова пари точно за XR.
Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Много ми е интересно от къв зор си кулил телефон който не ти харесва?! Питам щото при мен не се е случвало никога.
Два мейта за два дена не е толкова зле, аз повече се изненадах когато миналата година в магазин на оператор бяха продали за повече от 2 месеца 1 бройка от мейт 10, който си беше многооо добър телефон за времето, а и сега върши отлична работа. Повечето продажби на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro в България ще минат през операторите с подписване на договорите, така цената излиза поносима. Малко ще са хората, които ще извадят 1800-1900 лв в брой за Mate 20 Pro поне в нашата бедна държава.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Наистина е интересно.Купуваш доста скъп модел и после разбираш,че не ти харесва.Още по-интересно е как го продаваш веднага и на каква цена. :)
Нямам никакви проблеми със скролирането - спира веднага щом сложа пръст. Събуждането на екрана върху бюро става с чукване на дисплея - тогава светва сензора в екрана за отключване с отпечатък. Това с камерата не мога да го репликирам - слайдера за zoom е в долната част на екрана и се достига без никакви проблеми с палец.
Това е много странно мнение по доста парграфи, но поне за извивката си напълно прав. Като отвориш браузъра и не получаваш бяла страница, а страница с градиент към сиво в края. Тъпа и безполезна история, ако има извивка то трябва да е далеч по-лека...
Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Телефонът реално и с глас можеш да си го будеш. Мен ме изкефи опцията за намиране на телефона, защото можеш да си го повикаш вкъщи като си го забутал някъде и той ти се обажда и вика I'm here
Ами глупав съм и правя глупости. Преди време имах и ползвах Galaxy S8, който въпреки, че е с андроид не беше никак лош телефон. За това си мислех, че и този Mate 20 Pro ще е още по-хубав. Гледах и представянето и много ми хареса. За това смело го купих като разбрах, че има наличност. Обаче като се прибрах в къщи и го разцъках започнаха да ме ядосват разни неща и да съжелявам за покупката. Реших докато още е пресен да го продам преди да съм го амортизирал. Взех го за 1450 лв. и го продадох за 1500 лв. Реално от глупостта си загубих голяма част от отстъпката си за преподписването.
Все пак това ще ми е като урок и за вбъдеще доста ще внимавам, когато купувам телефон.
Все пак това ще ми е като урок и за вбъдеще доста ще внимавам, когато купувам телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Според мен си направил грешка. Щеше да свикнеш бързо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Може и да си прав, но като в същото време имам iPhone 7, който ми е много по-удобен и приятен за работа защо да свиквам? Все си представях, че като си купя нов телефон ще ми е супер приятен и ще ме грабне още в началото.