Новите таблети iPad Pro предлагат Face ID и USB-C
Новите таблети iPad Pro предлагат Face ID и USB-C
направиха iphone 6.5 инча, сега кои ще купи това ?
Re: Новите таблети iPad Pro предлагат Face ID и USB-C
-
Последна промяна от npet на 21 юли 2020, 10:41, променено общо 1 път.
-
Re: Новите таблети iPad Pro предлагат Face ID и USB-C
Някой като мен. Аз си ползвам айпада про за игри и мултимедия, нищо че имам геймърски лаптоп. А и новите айпади определено разцепват с тия нови bionic a12x чипове. По-мощни са от новите айфони и си струват доста повече.
За парите, които е xs max, мога към моя нов мейт 20 да си взема от новите айпади. Така хем си имам нов андроид телефон, хем си имам ново top-of-the-line ios устройство, което мога да нося навсякъде с мен. Даже бих казал, че човек трябва да е луд да си вземе iphone xs/xs max вместо по-евтин телефон и един такъв айпад, ако иска да има ново епъл устройство, защото за същите пари, даже по-малко, получаваш много много повече.
За парите, които е xs max, мога към моя нов мейт 20 да си взема от новите айпади. Така хем си имам нов андроид телефон, хем си имам ново top-of-the-line ios устройство, което мога да нося навсякъде с мен. Даже бих казал, че човек трябва да е луд да си вземе iphone xs/xs max вместо по-евтин телефон и един такъв айпад, ако иска да има ново епъл устройство, защото за същите пари, даже по-малко, получаваш много много повече.
Re: Re: Новите таблети iPad Pro предлагат Face ID и USB-C
Страхотни устройства!
Re: Re: Новите таблети iPad Pro предлагат Face ID и USB-C
@beagle,
Не смятам, че тези които сме си взели iphone xs max сме луди, но това е друга тема на разговор. Питането ми към теб е друго. Как при положените, че новите таблети са с цени обявени за Европа от 879 и 1099 евро, можеш да си вземеш примерно таблет за 1099 евро и по-евтин телефон примерно като твоя мейт 20 и да не ти излезе много по-скъпо от iphone xs max? То само цената на таблета е почти като на iphone xs max?! Сега, ако си говорим за нокия с фенерче да добавим към таблета това е друга тема. ;)
Не смятам, че тези които сме си взели iphone xs max сме луди, но това е друга тема на разговор. Питането ми към теб е друго. Как при положените, че новите таблети са с цени обявени за Европа от 879 и 1099 евро, можеш да си вземеш примерно таблет за 1099 евро и по-евтин телефон примерно като твоя мейт 20 и да не ти излезе много по-скъпо от iphone xs max? То само цената на таблета е почти като на iphone xs max?! Сега, ако си говорим за нокия с фенерче да добавим към таблета това е друга тема. ;)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Re: Новите таблети iPad Pro предлагат Face ID и USB-C
Абсолютно! Истински ъпгрейд спрямо Pro-то от 2017г.