WhatsApp скоро ще започне да показва реклами
WhatsApp скоро ще започне да показва реклами
Ползвам го само с един човек. Явно ще спра.
Re: WhatsApp скоро ще започне да показва реклами
На мен ми е направило впечатление че в България и въобще източна Европа масово се използва Вайбър и Месенджер. В западна европа WhatsUp. Първите две въобще ги нямам инсталирани, само като дойда до България ми се чудят. Иначе жалко за Whatsup, много жалко. Алчността на фейсбук е безгранична.
Използвам го от деситина години,за мен е най доброто.За съжаление в България много малко хора го използват за сметка на бъгавите Viber i Messenger.
По принцип е по добър от вайбъра. Но откакто го купиха :ако пратиш на абонат съобщение, мултимедиен файл и той се е отрегистрирал от WhatsApp - ти го таксува като смс. Преди можеше да пращаш поздравителни картички, снимки, видео до 256 абоната наведнъж.... Сега само до 20
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Използвам основно iMessage и Signal. Ползвам и вайбър, щото имам доста контакти, които друго не ползват. На Телеграм нямам достатъчно контакти и го изтрих. Във ФБ и уотсап ме няма.
Re: Re: WhatsApp скоро ще започне да показва реклами
Telegram, viber, WhatsApp, messenger. По честота на ползване, последните две ги ползвам само с по един човек защото друг чат нямат.
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
В България както навсякъде по света има един messenger който се ползва основно. Тук е Вайбър в Япония е line. В Китай wechat и т.н. whatsup ползвах в стария телефон само заради една курва. Сега не съм го инсталирал и не ми липсва.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re: Re: WhatsApp скоро ще започне да показва реклами
WhatsApp ползвах преди за комуникация с приятели чужденци. Сега обаче комуникацията с тях ми минава през Skype и се изтрих от WhatsApp.
Re: Re: Re: WhatsApp скоро ще започне да показва реклами
Telegram все още нямат видеоразговори, нали?
Re: Re: WhatsApp скоро ще започне да показва реклами
[Quote]Използвам го от деситина години,за мен е най доброто.За съжаление в България много малко хора го използват за сметка на бъгавите Viber i Messenger.[/Quote]
До последната буква подкрепям написаното.
През Whatsapp в момента комуникирам с всички близки и приятели и няма по-добър, а качеството осезаемо се усеща и от двете страни.
А пробвах всичко - Вайбър, Месинджър, Телеграм...
Акобстане с реклами, какво пък... Или ще го кракваме или ще го плащаме.
До последната буква подкрепям написаното.
През Whatsapp в момента комуникирам с всички близки и приятели и няма по-добър, а качеството осезаемо се усеща и от двете страни.
А пробвах всичко - Вайбър, Месинджър, Телеграм...
Акобстане с реклами, какво пък... Или ще го кракваме или ще го плащаме.